rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2011. január 25.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

Elindult a forgószárny blog
forgoszarny.blog.hu

Az új webnapló elsősorban a kezdőknek vagy érdeklődőknek szól, azaz alapvetően a nagyvilágnak és nem nekünk RC heli pilótáknak. A terveim szerint azonban néha a mi kis közösségünknek is lesz értékelhető, érdekes tartalom.

Elindult a forgószárny blog

Elindult a forgószárny blog

forgoszarny.blog.hu

Az új webnapló elsősorban a kezdőknek vagy érdeklődőknek szól, azaz alapvetően a nagyvilágnak és nem nekünk RC heli pilótáknak. A terveim szerint azonban néha a mi kis közösségünknek is lesz értékelhető, érdekes tartalom.

blog ikon

Hirtelen felindulásból elindítottam a forgószárny blog-ot a http://forgoszarny.blog.hu címen. Nem volt hasonló téma még a blog.hu-n, viszont több RC autós illetve vasútmodellezős napló is elérhető. Úgyhogy gondoltam, miért ne lehetne egy olyan webnaplót indítani, ami ezzel a témával foglalkozik. Nem egy "hogyan repüljünk lépésről-lépésre" típusú oldal megalkotása a célom, hanem az, hogy megmutassuk a nagyvilágnak, miről is szól az RC helikopterek világa, hogyan működnek a modellek.

Természetesen a megjelenés nem a végleges, még nincs kialakítva, ahogy a pontos tartalom sem, az irányok most körvonalazódnak.

Az elsődleges cél a ködöt eloszlatni, mert lássuk be, nagy homály van a fejekben, és erről mi is tehetünk. Éppen ezért néha egy-egy oktató jellegű bejegyzés is megalkotásra kerül.

A kezdőknek, vagy érdeklődőknek szánt mikrohelis téma nagyobb érdeklődést váltott ki, mint ahogy azt előre sejtettem volna. Így erre a területre - azaz az érdeklődőkre - nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni. Éppen ezért a közeljövőben olyan billentyűzetéből is származik majd írás, aki nem szimulátorozik, aki nem repül T-rex-ekkel, Raptorokkal, viszont rendszeresen szórakozik kis koaxokkal, és örök hobbista szeretne maradni.

Nem akarok kiközösíteni egy pilótát sem, ezért ha van témajavaslatod, esetleg konkrétan megírt tartalmad, szívesen fogadom, és természetesen a neved feltűntetésével meg is jelentetem. Ha rendszeresebben publikálnál, akár szerzőként is résztvehetsz a blog életében. Legyen ez a mi közös webnaplónk.

pgpetike