rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2011. július 15.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

Align 3GX v1.1
Megjelent a frissítés

Alighogy megjelent cikkünk a 3GX magyar teszteredményeivel kapcsolatban, az Align elérhetővé tette az új 3GX rendszer frissítését, ami már letölthető. A gyors frissítés igazolja a magyar pilóták állítását, miszerint vannak gondok a 3GX körül. Az új frissítés az Align állítása szerint megoldást kínál több problémára is.

Align 3GX v1.1

Align 3GX v1.1

Megjelent a frissítés

3GX v1.1
A 3GX frissítése megjelent

Alighogy megjelent cikkünk a 3GX magyar teszteredményeivel kapcsolatban, az Align elérhetővé tette az új 3GX rendszer frissítését, ami már letölthető. A gyors frissítés igazolja a magyar pilóták állítását, miszerint vannak gondok a 3GX körül. Az új frissítés az Align állítása szerint megoldást kínál több problémára is.

Gyakorlati tapasztalataink még nincsenek de az Align állítása szerint három olyan problémát javítanak, amit a Mojzes Józsiék is tapasztaltak.

Az első javított hiba a JR/Spektrum satelite vevőjével jelentkező failsafe jelenség. Mint azt korábban ismertük a vevők használata esetén legalább az egyik minden startban failsafe állapotba került.

A második hiba a már ismertetett piruett probléma volt, vagyis a 3GX bizonyos körülmények között nem tudott állandó piruett-sebességet tartani. A javítás elvileg ezt a problémát is orvosolja. A feljavított governor funkció a billegési jelenséget csökkentheti.

Igyekszünk a közeljövőben erről mi is meggyőződni.

Align 3GX v1.1 frissítés

A 3GX flybarless rendszer javítása

Align 3GX v1.1 frissítés

Fájlnév: ALIGN_3GX_V1.1.rar - Méret: 14 613 834 bájt

Az Align megjelentette a 3GX programjának javítását, amely több, ismert hibát hivatott orvosolni. Ezek a hibák: a JR/Spektrum satelite vevőkkel tapasztalt failsafe probléma, a piruetting egyenletesebbé tétele, feljavított governor funkcionalitás