rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2011. július 20.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

3D Masters - Venlo, Hollandia
Holnap kezdődik a világbajnokság

Már csak egy nap és elkezdődik az RC helikopteres világ egyik legnagyobb éves eseménye a 3D Masters. A pilóták két kategóriában, több versenyszámban mérik össze tudásukat a világ minden tájáról. A magyar színeket Mojzes József és Rozen András képviselik.

3D Masters - Venlo, Hollandia

3D Masters - Venlo, Hollandia

Holnap kezdődik a világbajnokság

3D Masters 2011
3D Masters 2011

Már csak egy nap és elkezdődik az RC helikopteres világ egyik legnagyobb éves eseménye a 3D Masters. A pilóták két kategóriában, több versenyszámban mérik össze tudásukat a világ minden tájáról. A magyar színeket Mojzes József és Rozen András képviselik.

A 3D Masters hivatalosan holnap kezdődik. Pénteken szabadedzés, figuratív bemutatók expert és master kategóriákban, esti és gyakorló éjszakati repülések lesznek.

Szombaton az expert és master kategória szabadstílusú versenye, az expert kategória zenére történp repülése és szinkron repülp verseny lesz. Egész nap bemutatók, esti és éjszakai repülés várja az érdeklődőket.

Vasárnap, a zárónapon zenére repülnek a master pilóták, a szinkron repülés második menetét tartják meg, valamint az expert és master kategóriák záró fordulója lesz látható. Egész nap demo repüléseket mutatnak be a csapatok és a pilóták. Természetesen a nap záróeseménye a victory flight.

A gyári csapatok a teljesség igénye nélkül: Mikado, Thunder Tiger, Gaui, Align, Outrage