rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2011. július 23.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

Expert kategória második fordulója
3D Masters második napja

Erősen felhős, és kissé szeles, de esőmentes nap virradt a résztvevőkre. Ma tartották az Expert kategória zenére törénő repülésének a napját. Sok néző nézte meg a mai nap programját. Bobby Watts bemutatta Whiplash nevű helikopterét, amit ő tervezett a Miniature Aircraft számára

Expert kategória második fordulója

Expert kategória második fordulója

3D Masters második napja

Freestyle forduló

Erősen felhős, és kissé szeles, de esőmentes nap virradt a résztvevőkre. Ma tartották az Expert kategória zenére törénő repülésének a napját. Sok néző nézte meg a mai nap programját. Bobby Watts bemutatta Whiplash nevű helikopterét, amit ő tervezett a Miniature Aircraft számára.

A mai nappal ki is alakult az Expert kategória végeredménye. Ennek alapján a 3D Masters Expert kategóriáját Michael Wishbacher nyerte 2078,1 ponttal, aki egyébként a Freestyle 2. helyén végzett. Második helyezett lett összetettben Bhumipatara Umipdanta. Mögötte Daniel Rau és KimChan  Lee végeztek.  Az ötödik helyezett Frederic Hanisch lett.

A magyar színeket képviselő Rozen András 12. lett freestyle-ban, 17. zenére repülésben, míg a tegnapi eredményével együtt összetettben a 11. helyen végzett.

Holnap a Masters kategória fináléja következik.

pgpetike

Forrás: RotorWorldÍ

Eredmények