rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2011. július 28.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

Újdonságok az rchelicopter.hu-n
Néhány apróság összefoglalva

Ahogy azt a rendszeres olvasóink minden bizonnyal észrevették az rchelicopter.hu folyamatosan változik, időről időre újdonságokkal jelentkezik. És ez a változás gyakran nemcsak a tartalmat, hanem a szolgáltatásokat és az oldal szerkezetét is érinti.

Újdonságok az rchelicopter.hu-n

Újdonságok az rchelicopter.hu-n

Néhány apróság összefoglalva

Ahogy azt a rendszeres olvasóink minden bizonnyal észrevették az rchelicopter.hu folyamatosan változik, időről időre újdonságokkal jelentkezik. És ez a változás gyakran nemcsak a tartalmat, hanem a szolgáltatásokat és az oldal szerkezetét is érinti.

Az utóbbi időben pár kisebb változtatás ismét szükségessé vált. Nem részletezném mindegyiket, nem számolnék be minden apró kis dologról, de azért a nagyobbakat címszavakban megemlíteném.

Elindult a radar

A leglátványosabb változás. a napi oldalkérelmek számából adódóan partneroldalaink száma folyamatosan növekszik. Igyekszünk mindenkivel jó kapcsolatot tartani, és egymás között az információkat megosztani. Ennek jegyében elindult a RADAR. Itt a partnereink helikopteres, és hasonló témájú témáiból válogatunk, jellemzően a nagy helikopterek világából lehet több információt olvasni.

Átalakult a kezdőknek tartalma

Úgy gondoltuk, az eddigi egyetlen - bár kétségtelenül hosszú és elég sok információt tartalmazó - oldal nem elegendő a kezdők számára. Így mostantól egy oldalon összegyűjtve jelenik meg minden, ami a kezdőknek szól. A tartalom összeállításakor a blog.hu éppen szerverkarbantart, így a tartalom összeállítása még csak részleges, de amint a blog ismét elérhető, az ott levő, kifejezetten kezdőknek szóló tartalmat is összegyűjtjük.

 

Elindult az rchelicopter.hu youtube csatronája

Már régóta létező igény volt, csak eddig valahogy nem került rá sor. A napokban azonban elindítottuk a youtube csatornát. Ezzel is azt jelezzük, hogy az rchelicopter.hu már több, mint aminek eredetileg indult. A csatornán jelennek meg az rchelicopter.hu saját és kívülről érkező videói is.

Egységesedik a megjelenés a különböző platformokon

Az rchelicopter.hu arculatát elkezdtük egységesre alakítani. Így a forgószárny blog, a youtube csatorna és maga az oldal is, de még a lehetőségekhez képes a facebook is ugyanazokat a megjelenési jegyeket viselik magukon.

Az rchelicopter.hu jelenleg ezekből a webcímekből áll:

Fizetési módok vásárláskor

A webshop árukínálata - anyagi lehetőségeinktől, partnereink hozzáállásától függően -  folyamatosan nő. Igyekszünk figyelembe venni az igényeiteket, ennek megfelelően alakítjuk ki palettánkat.

A vásárlás alkalmával a fizetési módokat is kiegészítettük, így lehetőség van banki előre utalára, illetve személyes átvétel esetén 100 ezer forint alatti megrendelés esetén készpénzes fizetésre is. A sokak által igényelt postai utánvétel vagy futárszolgálatos utánvétel egyenlőre még nincs bevezetve: elég sok adminisztrációt igényel a részünkről, ráadásul a posta például az árut 1-2 napon belül leszállítja, de valamilyen megmagyarázhatatlan okból volt már 15 nap is, mire a pénzünk megérkezett. Az utánvételes fizetés lehetőségét tervezzük bevezetni, de ez várhatóan csak ősszel lesz bevezetve.