rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2011. július 31.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

3D Masters 2011
 

A 3D Masters ideje alatt megjelent cikkeink gyűjtőoldala. Az összes cikk a verseny előttől a végeredményig innen elérhető.

3D Masters 2011

3D Masters 2011

 

3D Masters 2011

3D Masters 2011

Az Expert kategória hivatalos végeredménye

A záró repüléseket követően - amikkel az első öt helyezett közötti végső sorrendet alakítják ki - a hivatalos végeredmény az előzetes eredményekhez képest nem változott. Vagyis a 3D Masters 2011.expert kategóriájának a győztese Michael Wisbacher lett. A másodiuk Bhumipatara Uditananda, a harmadik Daniel Rhau.

3D Masters 2011 - a végeredmény

3D Masters 2011 - a végeredmény

Előzetes végeredmény a Masters kategóriában

Megszületett 2011 sorrendje. Ezek szerint a 3D Masters világbajnokságot Jamie Robertson nyerte, a második Kyle Dahl lett, a harmadik helyezett Nick Maxwell. Őket követi JaeHong Lee és Eitan Goldstin. Magyar színekben Mojzes József a 22. helyen végzett.

3D Masters - 3. nap

3D Masters - 3. nap

Az időjárás boríthatja a programot

A mai nap programja a masters osztály set-manouver második forduló, az masters zenére repülés illetve a záró repülések. De úgy néz ki, az időjárás nagyon nem kedvez a pilótáknak, így a szervezők a verseny átszervezésén gondolkodnak jelenleg is.

Masters kategória állása

Masters kategória állása

Ma tartották a freestyle fordulót

A mai nap másik nagy versenyszáma a freestyle volt a Masters osztályú pilóták körében. A versenyszám rendesen összekuszálta a tegnapi állást, így nagy meglepetések, és egy-két szépítés is sikerült. A végeredmény azonban csak holnap alakul ki.

Expert kategória második fordulója

Expert kategória második fordulója

3D Masters második napja

Erősen felhős, és kissé szeles, de esőmentes nap virradt a résztvevőkre. Ma tartották az Expert kategória zenére törénő repülésének a napja. Sok néző nézte meg a mai nap programját. Bobby Watts bemutatta Whiplash nevű helikopterét, amit ő tervezett a Miniature Aircraft számára

A 3D Masters első napja

A 3D Masters első napja

Lezajlott a figuratív versenyek első fordulója

A pénteki nap programja a figuratív versenyekre épül mind az Expert, mind a Master kategóriában. A pénteki időjárás alapvetően csendes, enyhén szeles, hol napos, hol felhős, de legalább esőmentes volt. A hétvégére azonban nem kecsegtetnek sok jóval a meterológusok.

Az RC Heli Resource nem tudósít a 3D Masters-ről

Az RC Heli Resource nem tudósít a 3D Masters-ről

Lehet, hogy vége az együttműködésnek?

Az RC Heli Resource bejelentette, hogy idén először nem tudósit a 3D Masters-ről, Hollandiából. Álláspontjuk szerint a 3D Masters, mint szervezet azzal, hogy közvetítési jogdíjat vetettt ki a helyszínről tudósító média számára, lehetetlenné tette a tevékenységüket.

3D Masters - Venlo, Hollandia

3D Masters - Venlo, Hollandia

Pénteken kezdődik a világbajnokság

Már csak egy nap és elkezdődik az RC helikopteres világ egyik legnagyobb éves eseménye, a 3D Masters...