rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2011. augusztus 6.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

AR.Drone - AR.Race
A Heli OB 2011-en

Ahogy azt már korábban beharangoztuk, az idei Heli OB 2011-en lesz egy különleges verseny is. Egyrészről a versenyen nem helikopterek, hanem az AR.Drone quadrocopter fog repülni, másrészt ezen a versenyen nem csak helikopter pilóták, hanem nézők is indulhatnak. Ez lesz az AR.Drone - AR.Race futam a Novotrade Rendszerház jóvoltából.

AR.Drone - AR.Race

AR.Drone - AR.Race

A Heli OB 2011-en

Ahogy azt már korábban beharangoztuk, az idei Heli OB 2011-en lesz egy különleges verseny is. Egyrészről nem helikopterek, hanem az AR.Drone quadrocopter fog repülni, másrészt ezen a versenyen nem csak helikopter pilóták, hanem nézők is indulhatnak. Ez lesz az AR.Drone - AR.Race futam a Novotrade Rendszerház jóvoltából.

AR.Race pálya
AR.Race pálya

2011. augusztus 27-én (szombaton), a freestyle futamot követően, ha az időjárás megengedi - azaz nem lesz szél és nem esik az eső - az AR.Drone quadrocopteré lesz a főszerep. A NaIv kupa hat legeredményesebb pilótája és a nézők közül hatan kipróbálhatják az AR.Drone-t és összemérhetik képességeiket az AR.Race pályán. A gép a megszokottaktól eltérően nem rádióval hanem iPad-dal vagy iPhone-nal, esetleg Androidos okostelefonnal irányítható.

A verseny célja, hogy bizonyítva legyen: bárki képes az AR.Drone-t vezetni akár előzetes ismeretek nélkül is. Ezért a küzdelem a pilóták és a nézők között elméletileg kiegyenlített lesz.

A verseny fődíja

Aki a leggyorsabb az AR.Race pályán, egy új AR.Drone boldog tulajdonosaként mehet haza.

AR.Drone

Ki indulhat a versenyen?

A pilóták közül a NaIv kupa első hat helyezettje. A nézők között pedig egy játékot hirdetünk. Az a hat helyszínen levő néző indulhat, aki a legtöbb AR.Race-t népszerűsítő sikeres ajánlólevelet küldi az rchelicopter.hu segítségével az ismerőseinek.

Egy ajánlólevél akkor lesz sikeres, ha a címzett elolvassa és az abban szereplő linkre rákattint. Ekkor a feladó és a címzett e-mail címe regisztrálásra kerül, a levél pedig sikeresnek minősül.

Tudnivalók az e-mail címek tárolásával kapcsolatban

A játékban összegyűjtött e-mail címek kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a verseny eredménye megállapítható legyen. A legalább egy sikeres ajánlólevelet küldők a verseny előtt egy héttel kapnak tőlünk egy emlékeztető levelet, hogy ne felejtsenek eljönni a versenyre. A címzettek e-mail címét pedig azért gyűjtjük, hogy megállapíthassuk, valóban sikeres e-mail-ről van-e szó. Egy címzettnek csak egy alkalommal lehet sikeres ajánlót küldeni.

A versenyt követően ezeket az e-mail címeket megsemmisítjük. Az összegyűjtött címeket harmadik fél részére nem vagy egyéb célra - például marketing vagy hírlevél céljára - nem adjuk tovább, csak a játék sikeres lebonyolításának céljából használjuk fel.

A pályázó játék vége - eredményhirdetés.

Ajánlóleveleket 2011. augusztus 27-én, reggel 6 óráig lehet küldeni. A déli 12 óráig sikeres levelek vesznek részt a játékban, eredményt eddig lehet elérni. A pályázók között az eredményt a freestyle kupát követően hirdetjük ki - vagyis akkor derül ki, hogy a nézők közül ki az a hat szerencsés, aki az AR.Race-en elindulhat.

Aki részt akar venni a játékban, itt küldheti ki az ajánlókat...