rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2012. március 4.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

Thunder Tiger Mini Titan V2 FBL
A Mini Titan széria flybarless verziója hamarosan elérhető

A Thunder Tiger elkészítette a nem túl régen megjelent Mini Titan V2 flybarless verzióját, ezzel felzárkózott azon gyártók sorába, akik eleve FBL modelleket szállítanak. Természetesen a hilleres modell továbbra is elérhető. A Mini Titan V2 FBL teljesen újratervezett rotorfejet kapott, de számos más ponton is módosult a modell - számol be róla az RCHeliResource.

Thunder Tiger Mini Titan V2 FBL

Thunder Tiger Mini Titan V2 FBL

A Mini Titan széria flybarless verziója hamarosan elérhető

A Thunder Tiger elkészítette a nem túl régen megjelent Mini Titan V2 flybarless verzióját, ezzel felzárkózott azon gyártók sorába, akik eleve FBL modelleket szállítanak. Természetesen a hilleres modell továbbra is elérhető. A Mini Titan V2 FBL teljesen újratervezett rotorfejet kapott, de számos más ponton is módosult a modell - számol be róla a RotorWorld.

Thunder Tiger Mini Titan V2 FBL

A gép igen merev CNC oldallapokkal, kardános farokkihajtással, újratervezett CNC farokblokkal érkezik. Módosítottak a tolórudak hosszán, és egybeintegrált akkumulátor-szabályzó tartó tálcával látták el a gépet. Egy darabból álló talppal és beépített vevő és antennatartóval érkezik a helikopter.

A helikopter megrendelhető kit formájában, de hozzőjuthatunk motor és szabályzó párossal kiegészítve, de egyik változat sem tartalmazza a szervókat vagy a flybarless rendszert, így azokról szabadon dönthetünk. A legtöbb 450-es méretre szánt szervó egyébként alkalmas a beépítésre, mint ahogy az összes flybarless rendszer alkalmazható a helikopteren, mivel az kellően precíz és pontos. A Thunder Tiger a Mini Titan V2 FBL-t képzeletet felülmúlóan agresszív repülésre tette alkalmassá.