rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2012. október 26.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

Tanfolyamot indítunk
Együttműködésben a Centro-Plane Kft-vel

Jön a tél, ez a repülésben az oktatások időszaka. Ilyenkor kezdik meg képzéseiket a vitorlázó növendékek, ilyenkor kezdik a jövő évi felkészítést a repülőiskolák is. Idén először mi is bekapcsolódunk ebbe a folyamatba, hogy a modellezők - egyébként nem túl magas - elméleti és gyakorlati ismereteit kibővíthessük. Az rchelicopter.hu és a Centro-Plane Kft-vel, az ország egyik vezető repülőiskolájával együttműködve egy elméleti és gyakorlati ismeretekre épülő tanfolyamot indítunk, azaz a résztvevők valódi ismereteket kapnak.

Tanfolyamot indítunk

Tanfolyamot indítunk

Együttműködésben a Centro-Plane Kft-vel

Centro-plane banner

Jön a tél, ez a repülésben az oktatások időszaka. Ilyenkor kezdik meg képzéseiket a vitorlázó növendékek, ilyenkor kezdik a jövő évi felkészítést a repülőiskolák is. Idén először mi is bekapcsolódunk ebbe a folyamatba, hogy a modellezők - egyébként nem túl magas - elméleti és gyakorlati ismereteit kibővíthessük. Az rchelicopter.hu a Centro-Plane Kft-vel, az ország egyik vezető repülőiskolájával együttműködve egy elméleti és gyakorlati ismeretekre épülő tanfolyamot indítunk, azaz a résztvevők valódi ismereteket kapnak.

Megismerkedhetünk a légijoggal (amire abból nekünk szükségünk van), a légterek fogalmával, a szabályos repülési lehetőségeinkkel. Megtanulhatjuk a repülősávos rádió használatát, a rádióforgalmazásban előforduló kifejezéseket, a rádiózás protokolját. Megismerhetjük az aerodinamika alapjait, a repülés fizikájál.

A tanfolyam második részében a modellhelikopterek üzemeltetéséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudást sajátíthatjuk el. Bemutatásra kerül, hogy hogyan kell a helikoptereket napi szinten üzemkészen tartani, hogyan kell a modellhelikoptereket karbantartani, az esetleges sérüléseket szakszerűen kijavítani. Megtanulhatjuk, a giroszkópok, a rádió helyes beállítását, megismerkedhetünk egy-két általánosan elterjedt sebességszabályzó elektronika (Align, Castle Creations) beállítását, illetve kalibrálását. Tanfolyamunk célja, hogy érdemi tudást adjon repülésbiztonság és üzemeltetés terén.

Helyszín: Budaörsi Repülőtér

Időtartam: 25 óra (alkalmanként 2-3 óra)

A jelentkezés módja: telefonon (+36 70 576 3888) illetve a kapcsolat oldalon keresztül.

Mi-8 vs T-Rex 600
Mi-8 és T-Rex 600

És hogy ne csak elméleti legyen a tudás. Aki tőlünk rendeli T-Rex 500 vagy annál nagyobb méretű helikopterét, a tanfolyam árának felét (azaz 20 000 Ft-ot) elengedjük.