rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2012. december 3.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

Kedden indul az oktatás
Még két hely van a most induló képzésen

Ahogy azt már korábban írtuk, a CentroPlane kft-vel közösen indítunk tanfolyamot elsősorban leendő vagy gyakorló modell helikopter pilóták számára. A képzés alat a részt vevők elsajátíthatják a modellhelikopterek javításának, beállításának alapvető lépéseit, megismerkedhetnek az RC helikopterek üzemeltetésével és törés utáni helyreállítsával, illetve bevezetjük őket a légijog, az aerodinamika, a repülés alapjaiba.

Kedden indul az oktatás

Kedden indul az oktatás

Még két hely van a most induló képzésen

Ahogy azt már korábban írtuk, a Centro-Plane kft-vel közösen indítunk tanfolyamot elsősorban leendő vagy gyakorló modell helikopter pilóták számára. A képzés alat a részt vevők elsajátíthatják a modellhelikopterek javításának, beállításának alapvető lépéseit, megismerkedhetnek az RC helikopterek üzemeltetésével és törés utáni helyreállítsával, illetve bevezetjük őket a légijog, az aerodinamika, a repülés alapjaiba.

A tanfolyam 25 óra időtartamú, amiből 10 órát a Centro-Plane Kft, az ország vezető repülőiskolája tart meg a résztvevők számára, míg a második blokk 15 órájában mi mutatjuk be a modellhelikopterek beállítását és javítását, azaz mindent, ami ahhoz kell, hogy repülhessünk a helikopterrel - a repülési tudáson túl.

A résztvevők létszáma korlátozott, ebben a pillanatban már csak két hely maradt a mostani képzésre,

Az oktatás időrendje: 2012. december 4 kedd 17.00 - 20.00, december 6. 17.00-20.00, 2012. december 8. 14.00-18.00. Ezt közetően a gyakorlati képzések heti 2x2 órában kerülnek megtartásra kedden és csütörtökön 18 és 20 óra között. Az oktatás helyszíne a Budaörsi Repülőtér.

Érdeklődni hétfőn 10.00-19.00-ig lehet, kedden 10.00-16.00-között lehetséges a 06 70 576 3888 telefonszámon.


rchelicopter.hu nagyobb térképen való megjelenítése
Az oktatás helyszíne