rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2013. június 19.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

RC Helikopteres képzés
A Budaörsi Repülőtéren

Itt a nyár, itt a jó idő, a szabadságolások ideje. És itt a lehetőség, hogy a leghatékonyabb módon megtanulhass RC helikopterrel repülni. Tapasztalt, rutinos pilóták segítségével sajátíthatod el a repülés fortélyait, megismerkedhetsz a szimulátorral. Ehhez pedig semmi másra nincs szükséged, mint magadra.

RC Helikopteres képzés

Tanulj meg RC helikopterrel repülni még az idén nyáron. A nyár végére stabil alap repülési tudást érhetsz el. A képzésünk két részből tevődik össze, de mindenkinek a lehetőségei és képességei alapján alakítjuk ki a folyamatot.

Szimulátoros képzés

Gyere hozzánk szimulátoron tanulni, így gyorsan és hatékonyan megtanulhatod a repülési alapokat. A felügyelt oktatás előnye, hogy gyorsabban és hatékonyabban elsajátíthatod a repülési alapokat és akár az átlagos idő harmadával is repülésre alkalmas alap tudást szerezhetsz.

A tanuláshoz mi adjuk a számítógépet, a szimulátort és a rádiót is, így neked csak magadat kell hoznod.

Repülés modellhelikopterrel

Oktatópilóta felügyelete mellett repülhetsz RC helikopterrel élőben. Az oktatáshoz a gépet, a rádiót és minden mást mi biztosítunk, neked csak magadat kell hozni. Az oktatást igény szerint több géptípusból tudjuk biztosítani, de alapestben Align T-Rex 500-as helikopterrel végezzük. 

 

Szoktató repülés

Első alkalommal egy óra keretében bemutatjuk a szimulátoros képzést, valamint kipróbálhatod a valódi RC helikopteres repülést is. A szoktató repülés alatt elmondjuk a szükséges tudnivalókat, megmutatjuk az RC helikopteres repülés világát.

A jelentkezés, bővebb információ

Érdeklődni és az oktatásra jelentkezni telefonon lehet: 

30/235-8690

Korhatár: 16-99 év (16 év alatt a gyakorlati repüléshez szülői beleegyezés szükséges)


rchelicopter.hu nagyobb térképen való megjelenítése

Oktatás helyszíne 

Az oktatás hétfőtől-szombatig, előre egyeztetett időpontokban, naplemente előtt történik. Az oktatás helyszíne a Budaörsi Repülőtér (1112 Budapest, Kőérberki út 36/A)

Egyéb tudnivalók

Oktatásunk a légi fotózás, légi filmezés alapjainak elsajátításához is alkalmas, ezért a téma iránt érdeklődőknek különösen ajánljuk.

Szimulátoros oktatásaink nem időjárás-függőek, de a gyakorlati képzések az aktuális és az előre jelzett időjárás függvényében kerülnek megtartásra.

Jelen publikációnk nem minősül ajánlattételnek, csak a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Fenntartjuk magunknak a jogot a jelentkező egyéni képességei, magatartása alapján az oktatás visszautasítására, vagy a már megkezdett oktatás felfüggesztésére. A jelentkezővel történő egyeztetés alapján az egyedi képességek és igények ismerete esetén egyéni oktatási menetrendet is kiajánlhatunk.