rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2012. február 23.
Ez az oldal egy archivált tartalom, és elképzelhető, hogy nem naprakész a tartalma.
Az oldal modern böngésző kompatibilitása nem ellenőrzött. Megjelenítési problémák adódhatnak.

Bemutató repülések, kültéri oktatás
Repülési lehetőség felügyelt körülmények között

Igény szerint tartunk rendezvényeken bemutatókat, demonstrációs repüléseket, illetve teszt repülést is. A tesztrepülések alkalmával kábeles kapcsolatban levő rádióadók segítségével, oktató pilóta felügyelete mellett lehet kipróbálni illetve megtanulni a helikopteres repülést.

Bemutató repülések, kültéri oktatás

Minden egyes repüléshez a helyszín és az elvárt feladat előzetes ismerete szükséges. Ennek pontos ismeretében tudjuk a megfelelő pilótát vagy pilótákat kiválasztani, a megfelelő gépparkot összeállítani, illetve közösen alakíthatjuk ki a repült programot is.

A kábelen történő repülést előzetesen szimulátoros alapképzésnek kell megelőznie, illetve megfelelő személyi feltételeknek kell eleget tenni. A repülésre vállalkozó nem állhat tudatmódosító szer, vezetést akadályozó gyógyszerkészítmény, alkohol befolyása alatt. Nagy általánosságban véve ugyanazoknak a szempontoknak kell megfelelni, mint az autóvezetés esetén.

A megfelelő biztonság hiánya esetén fenntartjuk a jogot, hogy a feladatot ne vállaljuk el, illetve a végrehajtás előtt lemondhassuk - például időjárási, látási vagy környezeti viszonyok előre nem látható megváltozása esetén.

További információkat telefonon vagy skype-on biztosítunk!