rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2023. március 3.
  • április
    28 29
    10:00 17:00 péntek szombat

RC Heli Fun Fly 2023 - FRISSÍTVE
Százhalombatta

Idén ismét RC Heli Fun Fly Százhalombattán, a sporttelepen. Ahogy tavaly is, az előtte való pénteken, azaz 28-án szakmai napot tartunk - VÁLTOZÁS: Százhalombattán - hogy a szombati nap már csak a repülésről szóljon.

RC Heli Fun Fly 2023 - FRISSÍTVE

A programok

Április 28, péntek - Szakmai nap

Az eredeti tervektől eltérően NEM Halásztelken, hanem Százhalombattán, a rendezvény helyszínén lesz a szakmai nap, ahol beállítások, berepülések, próbarepülések lesznek, hogy a szombati napon ezzel már ne kelljen foglalkozni. 14 órától lesz lehetőség a repülésre.

Április 29, szombat - Százhalombatta Fun Fly és Air show

Szombaton lesz a rendezvény fő napja (helyszín alul). Ez a nap mindenki számára nyilvános és ingyenes. Kapunyitás reggel 8-kor. Bemutató repülések: Szalontay Gábor, Ivan Adams, Richard van Aken és Tóth Tamás - 11 órakor és 16 órakor. Egész napos szabadrepülés, RC autós bemutatók és tesztvezetés, Drónrepülések a Drone Hungary és a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületének előadásában. A helyszínen lesz lehetőség megismerkedni az RC helikopter modellsport és drónrepülés szabályaival, a szükséges tudnivalókkal.

 

Április 30, vasárnap - Nem nyilvános záró nap Siófokon

Aeromédia Kft - Papkutapuszta Repülőtér - mivel a terület üzemelő sportrepülőtér is egyben, így itt csak a regisztrált pilóták vehetnek részt. A program: egész napos funfly.

Pilóta regisztráció

A pilótaregisztráció lezárult, aki utólag akar regisztrálni, az vegye fel a kapcsolatot Pájer Csabával vagy Szalontay Gáborral.

Helyszín

Bing Map: { coordinates = 47.318322, 18.922307, pinTitle = Százhalombatta Városi Szabadidő Közpon, pinSubTitle = , infoBoxTitle = Százhalombatta Fun Fly, infoBoxDescription = 2440 Százhalombatta, Vasút u. 41,, zoomLevel = }