Hírek

Hírek A legfrissebbek a nagyvilágból

 

2022.11.29. 13:28:34

Hírek az Align TB70-ről

A csend az Align TB70 körül csak látszólagos, a háttérben a modell előrehaladott állapotban van. Luca Pescante éppen most osztott meg egy képet a létező modellről a barátai részére.

2022.11.27. 11:00:24

Nyilvános a VBar Evo Q&A video

Alapvetően németül van, de rendkívül érdekes.

2022.11.27. 10:30:20

A Lynx Heli webshop ismét elfogad minden rendelést

Erről a Lynx Heli számolt be: A webshop április 23-át követően kizárólag viszonteladókat szolgált ki, azonban pár perccel ezelőtt a webshop a végfelhasználók számára is elérhetővé vált megint.

Még több itt...

Hírek

 • NMP-Max-Glo-105-001.jpg

  NMP Dual izzítós motorfej

  Nick Maxwell bemutatta az O.S. 1.05-ös motorokhoz készült módosítását, a MaxxGlo 1.05-öt. Ez egy újratervezett, két izzítós motorfej, amely mind a Standard, mind a DRS O.S. 1.05-ös motorokhoz passzol, hogy jobb teljesítményt biztosítson a jelenlegi 3D repüléshez.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. november 29.
 • VBar Control Evo copy.jpg

  Érkezik a VBar Evo - ezt tudni mostanáig

  A Mikado bejelentette a VBar rendszer legújabb kiadását, az EVO-t. A rendszer várhatóan a jövő év elején érkezik és a jelenlegi Neo rendszer utódjának szánják. Ennek megfelelően az árazása is hasonlóan alakul, az előrendelés lehetőségét már megnyitották.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. november 26.
 • black friday and cyber monday.jpg

  Black Friday 2022 és Cyber Monday 2022

  A Black Friday (fekete péntek) ismét elérkezett - és ahogy általában, ezen az oldalon megint összeszedjük az akciókat. Csak görgess végig az oldalon, és találd meg a megfelelő ajánlatot. Az oldal tartalma az rchelicopterhub.com oldalon keresztül vasárnap estig frissül - vagyis a Cyber Monday miatt hétfő estig frissítünk,

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. november 24.
 • KisbajtarsakTalalkozoja 2022 Pakozd 1348.JPG

  RC helikopterek a katonáknál

  Szeptember 17-én rendezték meg a Kisbajtársak Találkozóját Pákozdon, a Katonai Emlékparkban, ahol a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége meghívására az RC helikopterek is megjelentek. Egy igazi kedvcsináló napot, a hobbit népszerűsítő programot tartottunk a közel ezer fős, meghívott vendégseregnek.

  Bemutató, Pákozd, Kisbajtársak, Magyar Honvédség
  2022. szeptember 24.
 • Heliwood 22 8461.JPG

  Ilyen volt a Heliwood 2022

  A múlt hétvégén zajlott a Heliwood 2022, és azt kell mondjuk, a valaha volt legjobb Heliwood ért most véget. Soha nem volt ennyi látogató, soha nem volt ennyi pilóta, soha nem volt ennyi program, mint a Heliwood 2022 keretében.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. augusztus 16.
 • Goosky Legend S2.jpg

  Új modell egy új márkától: Goosky Legend S2

  Néhány napja kaptunk egy üzenetet: "Láttad ezt? Látnod kell." És valóban érdekes. Egy új modell, amely kihívója az ismert modelleknek a kisméretű helikopterek között, a kezdőknek és a tapasztalt, pro pilótáknak készült. Teljesen új modell teljesen új forrásból.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. július 27.
 • Global 3D masters podium.jpg

  Global 3D 2022

  A Global 3D 2022 július első hétvégéjén, Hollandiában került megrendezésre, ahogy mindig is volt a járvány előtt. Két év kihagyás után a rendezvényt mindenki nagyon várta.

  Szabó, Péter - pgpetike
  2022. július 10.
 • Szazhalombatta Fun Fly 7181.JPG

  Fun Fly Százhalombattán, előmelegítés Halásztelken

  Elindult a rendezvényszezon Magyarországon is. Szombaton tartottuk az idei első Fun Fly-t Százhalombattán, amihez az előmelegítés pénteken volt Halásztelken a Heliwood helyszínén. És bizony igen meglepően jól sikerült mind a kettő.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. május 1.
 • Global 3d Pilot list.jpg

  Megjelentek a Global 3D 2022 pilóta-listák

  A Master és Expert pilótalista már elérhető a Global 3D 2022 oldalán. 12 pilóta lesz a Masters és 24 az Experts kategóriában. A night flight verseny pilótáit még nem jelentették be, a listát későbbre várjuk.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. április 2.
 • SAB Goblin RAW Piuma 003.jpg

  SAB Goblin RAW Piuma: mit kínál?

  A legújabb SAB Heli Division model, az SAB Goblin Raw Piuma április végén kerül a boltokba. A pletykák ellenére ez a modell nem a jelenlegi RAW modellt váltja, és nem is ráncfelvarrás. Ez inkább egy "betétmodell" a jelenleg is futó RAW sorozat mellé.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. március 28.
 • Team announcements.jpg

  A legutóbbi változások a csapatokban

  Ahogy a szezon végre elkezdődik, és a Covid végre visszavonulót fúj, az élet pedig kezd visszatérni a nagyjából normális mederbe, a csapatok elkezdték bejelenteni az új tagjaikat. Alább a legutóbbi változások, amikről mi tudunk.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. március 23.
 • 1624px-Tu-141_Strizh_Kiyv_2019_04.jpg

  A drónszabályozás valódi haszna

  Most kiderült, hogy mit is ér az európai drónszabályozás: az átlag modellezőt és a drónpilótát a végtelenségig szívatni jó, másra nem.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. március 11.
 • XLPower Nimbus 003.jpg

  Az XLPower új 550-es modellje: Nimbus

  Az XLPower bejelentette a következő 550-es modelljét, az XLPower Nimbus 550-et. A helikopteren több, a Specter 700 V2-ről származó megoldás is feltűnik. Az előző 550-essel összehasonlítva azonban egészen eltér attól.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. március 5.
 • Align T15.jpg

  Megjelent az Align T15

  Az Align legújabb modellje a T15. Ez a modell egy direct-drive dupla motoros helikopter, amely teljes 3D képességgel rendelkezik, és mindezt igen kis méretben tudja. A tömege mindössze 100 gramm körül van, a rotorátmérő pedig mindösszesen 280 mm. És mégis, ez egy teljes 3D képességgel rendelkező modell mind kezdő, mint haladó pilóták részére.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2022. március 2.
 • what happened.jpg

  Mi történt az oldallal?

  Igen, jól láttátok, "kissé" leállt az oldal, ahogy az angol verzió is. Ennek számos oka van, de veszek egy nagy levegőt, és megpróbálok belelendülni. Hogy miért? Na ez jó kérdés...

  Szabó Péter - pgpetike
  2022. március 1.
 • Combove 4730-520kV 007 motor side view.jpeg

  Pénztárcabarát heli motor: Combove

  "Beesett" hozzánk egy érdekesség: Combove 4730 520kV. Ez a márka a legtöbbünk számára teljesen ismeretlen, de nem biztos, hogy ez így is marad. Ez a motor meglehetősen jónak ígérkezik mind a pénztárca, mind a minőség szempontjából.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. december 1.
 • Heliwood 21 138 Scale MD500E Lakihegy Halasztelek.JPG

  Heliwood - a helifesztivál

  Véget ért a Heliwood 2021. A két napos rendezvény idén több új elemet is kapott, például a Heliwood Rock szabadtéri koncert is szervesen kapcsolódott a programokhoz. De a gyerekek számára látványos RC tank bemutatók is nagyon látványosak voltak.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. augusztus 17.
 • Aeropark Modellezonap 018.JPG

  Modellezőnap az Aeroparkban

  Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az Aeropark modellezőnapja, amelyen a nagyvasak mellett a repülőmodellek is megmutatták magukat. Igaz a repülésre nem volt lehetőség, de azért egy-két hajtómű-indítás történt, hogy legyen rendes kerozinszag is a területen.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. augusztus 12.
 • internet outage.jpg

  Akadozik az rchelicopter.hu elérhetősége

  Két napja tudunk arról, hogy az rchelicopter.hu oldalai nagyon lassan töltődnek be, sok esetben a képgalériák megnézése is iszonyatosan nehéz, lassú. A hibakeresést megkezdtük és a következőre jutottunk.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 28.
 • The Copper Doc with Mosel.jpg

  The Copper Doc a héten nem postáz többetSúlyos árvíz Észak-Nyugat-Németországban

  A helyi média jelentette, hogy az utóbbi napok súlyos esőzései komoly áradásokat okoztak Németország ezen részén, több tucatnyian eltűntek, többen meghaltak, otthonok és üzletek vannak súlyos veszélynek kitéve. A 'The Copper Doc GmbH" - az XNova egyik legfontosabb forgalmazója a régióban és Európában - az időjárás hatásaitól szenved, és a Mosel-folyó által okozott ár veszélyében vannak.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 15.