Hírek

Hírek A legfrissebbek a nagyvilágból

 

2021.08.13. 19:25:54

Minden kész a Heliwoodra

Elkészült a fűnyírás is és már a sátrak is állnak a holnap kezdődő Heliwood 2021 és a Heliwood ROCK rendezvényekre.

2021.07.30. 5:16:42

Tilos a repülés a Hungaroring környékén

A Forma-1 versenyhétvégéjén tilos a repülés a mogyoródi pályán és annak körzetében - tájékoztatott az Origo. Azt javasoljuk, hogy a pálya környezetében kiemelten figyelje mindenki a légtérszabályozást, mert egy nagyobb terület került korlátozás alá. Az érintett területet a MyDroneSpace is mutatja. 

2021.07.10. 12:05:28

Állásajánlat helikopteres cégnél

Ha nem csak az RC helikopterek érdekelnek, hanem az igaziak is, és megfelelsz a feltételeknek, akkor a Fly4Less (helicopter.hu) most állást ajánl

Még több itt...

Hírek

 • Combove 4730-520kV 007 motor side view.jpeg

  Pénztárcabarát heli motor: Combove

  "Beesett" hozzánk egy érdekesség: Combove 4730 520kV. Ez a márka a legtöbbünk számára teljesen ismeretlen, de nem biztos, hogy ez így is marad. Ez a motor meglehetősen jónak ígérkezik mind a pénztárca, mind a minőség szempontjából.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. december 1.
 • Heliwood 21 138 Scale MD500E Lakihegy Halasztelek.JPG

  Heliwood - a helifesztivál

  Véget ért a Heliwood 2021. A két napos rendezvény idén több új elemet is kapott, például a Heliwood Rock szabadtéri koncert is szervesen kapcsolódott a programokhoz. De a gyerekek számára látványos RC tank bemutatók is nagyon látványosak voltak.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. augusztus 17.
 • Aeropark Modellezonap 018.JPG

  Modellezőnap az Aeroparkban

  Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az Aeropark modellezőnapja, amelyen a nagyvasak mellett a repülőmodellek is megmutatták magukat. Igaz a repülésre nem volt lehetőség, de azért egy-két hajtómű-indítás történt, hogy legyen rendes kerozinszag is a területen.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. augusztus 12.
 • internet outage.jpg

  Akadozik az rchelicopter.hu elérhetősége

  Két napja tudunk arról, hogy az rchelicopter.hu oldalai nagyon lassan töltődnek be, sok esetben a képgalériák megnézése is iszonyatosan nehéz, lassú. A hibakeresést megkezdtük és a következőre jutottunk.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 28.
 • The Copper Doc with Mosel.jpg

  The Copper Doc a héten nem postáz többetSúlyos árvíz Észak-Nyugat-Németországban

  A helyi média jelentette, hogy az utóbbi napok súlyos esőzései komoly áradásokat okoztak Németország ezen részén, több tucatnyian eltűntek, többen meghaltak, otthonok és üzletek vannak súlyos veszélynek kitéve. A 'The Copper Doc GmbH" - az XNova egyik legfontosabb forgalmazója a régióban és Európában - az időjárás hatásaitól szenved, és a Mosel-folyó által okozott ár veszélyében vannak.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 15.
 • LYNX Oxy heli covid-19.jpg

  A COVID intézkedések késleltetik a Lynx Heli InnovationsVietnám zárlatot rendelt el

  A vietnámi hatóságok egy 14 napos zárlatot rendeltek el a nagyobb városokban és azok körül a gyorsan növekvő esetszámok miatt. Ez érinti Ho Si Minh várost is, ahol a cég egyébként üzemel.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 14.
 • omphobby prices up.jpg

  Az OMP HOBBY árat emelM2 frissítést is bejelentettek

  Az OMP HOBBY kicsivel korábban jelentette be, hogy az összes termékük árát augusztus 1-ln megemelik. Ezt az alapanyagok és az elektronikai komponensek áremelkedésével indokolják. A magasabb árakat a világjárvány és a világszinten megnövekedett kereslet okozza, amit a cég nem tud tovább figyelmen kívül hagyni - ahogy azt állítják.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 13.
 • Align DD 001.jpg

  Új helikopter az Align-tólA cég elkezdte használni a Direct Drive technológiát

  Az Align Corporation kicsivel korábban osztott meg némi sejtetést egy új Align modellről: az első Direct Drive rendszerű helikopterről. Ezt a technológiát használja a Mikado Logo 200-asa és annak eredeti modellje az OMP M2 is.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 9.
 • broken EU.jpg

  Frissítve: A Live-hobby megszünteti a szállítást egy sor EU országbaVégfelhasználókat nem szolgál ki a cég

  19 EU tagország van azon a listán, amelybe a Live-hobby.de a végfelhasználóknak többé nem szállít. Csak kereskedők rendelhetnek a német bolttól ezekbe az országokba a továbbiakban. Ahogy azt csiripelik, ez a július 1-én életbe lépett új európai uniós ÁFA szabályoknak köszönhető.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. július 6.
 • Heli Holiday 093 Cups.JPG

  Heli Holiday BalatonkeresztúronEMH Fun Fly freestyle verseny

  Most szombaton volt a Heli Holiday és az EMH Fun Fly freestyle verseny a Balatonkeresztúr Repülőtér jóvoltából a Balaton mellett. A pilóták és az érdeklődők annak ellenére szép számban jöttek el, hogy a közvetlen közelben senki sem lakik, végre Magyarországon is elindult a vidéki helis élet.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. június 27.
 • Mil V-8 004.jpg

  Ma 60 éves a "Minyó"A prototípus 60 éve repült először

  A szovjet repülőtér titkai Facebook oldal hívta fel a figyelmet arra a történelmi évfordulóra, amelyet ma ünneplünk: boldog születésnapot "Minyó".

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. június 24.
 • ingenuity nasa.jpeg

  Történelmi pillanat a helikopterek világában és az űrkutatásbanEgy koaxiális helikopter űrkutatás történeti jelentőségű repülése

  A NASA Ingenuity nevű Mars-helikopter 2021. április 19-én, 12:33 helyi átlagos napidő (Mars idő) szerint a Mars légkörébe emelkedett! Először fordult elő, hogy ember alkotta gép – egy kis méretű, koaxiális helikopter – egy idegen bolygó igen ritka légkörében hajtott végre önálló repülést.

  Horváth Miklós
  2021. április 21.
 • Steam 550-600 Pro.jpg

  A Tarot 550/600 mostantól Steam 550/600 ProA modellek ismét elérhetőek

  Az év elején került bejelentésre, hogy a Tarot bezárja kapuit, ami a Tarot 550/600-as koncepciót is érintette. Most viszont a modell visszatért, igaz új név és új cég által menedzselve. Az összes alkatrész is elérhető megint.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. április 14.
 • BK 9001 HV.jpg

  Hamarosan új szervók a BK ServonálA vadonatúj sorozatot éppen most jelentették be

  Bert Kammerer és Kyle Stacy éppen most jelentette és mutatta be az új BK 9001/9005 HV brushless szervókat. A szervók még nem elérhetők, sőt még az adatlapot sem adták ki, de most láthattuk őket akció közben.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. április 9.
 • HRH Prince Philip 1921-2021.jpg

  Őkirályi fensége Fülöp, Edinburgh hercege meghalt A Brit Modellrepülő Szövetség közleménye

  A BMFA közleménye változtatás nélkül: Nagy szomorúsággal tudatjuk hosszútávú támogatónk, őfensége, Fülöp, Edinburgh hercegének a halálhírét.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. április 9.
 • Protos 380 EVO2.jpg

  A Protos 380EVO V2 már kaphatóThe legújabb 380 kit az XLPowertől

  Az XLPower Protos 380EVO (Evoluzione) második kiadása már kapható. A modell egy kicsit különbözik az elődtől, de több alkatrészen osztozik vele. Az ára sem áll túl messze a korábbi ártól.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. március 17.
 • Toth Tamas Team Hely-Shop.jpg

  Tóth Tamás csatlakozott a Hely-Shop csapatáhozElső magyar pilóta a brit cégnél

  Tóth Tamás nem kis meglepetésre csatlakozott a Hely-Shop.co.uk csapatához. A brit cég által felkínált lehetőséggel élve Tamás mostantól a cég SAB vonalát erősíti. Első magyarként a csapatban és első magyar pilótaként egy brit cég képviseletében mindenképpen nagy lépésnek számít.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. március 15.
 • Carl-Henning Siebert KST crop.jpg

  Carl-Henning Siebert KST-vel repülA fiatal pilóta a KST szervóit használja

  A német tinédzser pilótát mostantól a KST is szponzorálja, így ő ezeket a szervókat használja a modelljeiben. A nagyon ígéretes, fiatal tehetség fogja képviselni a márkát a különböző eseményeken.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. március 11.
 • Marius Gehle Spirit.jpg

  Marius Gehle Spirit-re váltGoblin modellek Spirit FBL rendszerekkel

  Marius Gehle élt a lehetőséggel és letesztelt a Spirit aktuális rendszerét a Goblin helikoptereken. Mivel az eredmény kielégítő volt, úgy döntött, hogy elfogadja a Spirit System ajánlatát és csatlakozik a Spirit csapathoz.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. március 11.
 • xlpower-europe.jpg

  Új XLPower képviseleti az EU-ban Az XLPower most már jelentős lefedettséggel bír Európában

  Egy új, az XLPower viszonteladói hálózatát bővítő webshop éppen most indult el az Európai Unióban. Ez a webshop mindenhova szállít az EU-n belül, mindezt több szállítási módot és alig pár napos kézbesítést ajánlva biztosítja a készletek és alkatrészek kiszolgálását.

  rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
  2021. március 11.