rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. május 17.

FONTOS: Kérés és figyelmeztetés
Bert Kammerertől

Bert Kammerer tette közzé ma hajnalban bejegyzését a facebook-on, amiről érdemes tudni. A bejegyzés tartalmát tekintve elszomorító és dühítő, hogy az RC helikopteres modellezés is ki van téve a csalóknak és a tolvajoknak. És most nem kisstílű sumákolásról van szó.

FONTOS: Kérés és figyelmeztetés
SAB USA

Az eredeti szöveg magyarra fordítva:

Ami azt illeti, néhány hónappal ezelőtt számos csaló tranzakció áldozatává váltunk. Ezek az egyének hjogosítványokat és hitelkártyákat loptak, majd a weboldalunkon keresztül rendeltek olyannyira legálisnak tűnően, hogy még a csalásokat elhárító programunk sem vette észre. A termék szállításra került, majd visszatérítéssel sújtva dollárok ezreit vesztettük.
A legrosszabb, hogy néhány "lopott" csomag jelenleg az eBay-en kerül értékesítésre. Ezt a tényt tudom a képen a "SAB USA" ragasztószalag, valamint az áru földrajzi helye és egyebek alapján. Már jelentettük az eBay-nek, de kétségem sincs afelől, hogy semmit nem fognak tenni. Az az ironikus, hogy a hitelkártya elfogadónk, a PayPal az eBay testvérvállalata.
Legyél ezzel tisztában, és ne vásárolj az ebay-en, kivéve, ha az eladó jó hírű bolt, ellenkező esetben esetleg olyan orgazdáktól vásárolsz, akik a terméket tőlünk, vagy másik bolttól lopták. Segíts nekünk megszabadulni ezektől a bűnözőktől, hogy ne folytathassák a lopásokat olyan cégektől, mint a miénk. A hobbink jelenleg hanyatlik és ez a dolog semmi másra nem jó, mint hozzájárulni a még néhány az iparban megmaradt bolt összeomlásához.
Köszönöm, hogy elolvastad és megosztod.

Mit lehet ehhez hozzátenni. Senkinek sem hiányzik egy ilyen csalás, főleg akkor amikor eleve nehéz ebben az iparágban megmaradni. Legyetek óvatosak.

FONTOS: Kérés és figyelmeztetés

  • A SAB USA csapata
  • Egy a gyanús termékek közül