rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. június 21.

Scott Mayo az Align-TRex Models Team tagja
Most érkezett

Mégegy cspatváltozás ma éjszakára: Scott Mayo, a tehetséges, 15 éves pilóta az angliai Harrow-ból (Nagy London), csatlakozott az Align-TRex Models Team-hez. Scott a második új tag az Align-TRex Model Team-nél az utóbbi hét napban - de tényleg megérdemli.

Scott Mayo az Align-TRex Models Team tagja

Scott Mayo körülbelül 6 éves volt, amikor első leckéjét kapta Darren Hardy-tól. Aztán nem vette a repülést olyan komolyanaz elkövetkezendő években - érthető módon: ezt nem lehet elvárni ebben a korban. De fejlődött folyamatosan. Ahogy nekünk mondta, csak szimulátorozott két évig (azt is ritkán)

Körülbelül két éve eldöntötte, hogy változtat, és kényszerítette magát az előre haladásra és a határokon való repüléste, belerakva a maximumot. Az eredmény nem maradt el. Az első versenye az idei Scottish Heli Nationals volt, ahol megszerezte az 1. helyet F3C Sportman kategóriában.ami figyelembe véve a tényt, hogy napra pontosan két éve függeszkedett először egy T-Rex 700-zal, nagyon nagy teljesítmény.

A kedvenc modellje az Align T-Rex 700X. Scott a JR adókat részesíti előnyben, az első rádiója (egy JR 3810-es volt) tette őt elkötelezetté a márka iránt. Nemrégiben cserélte le 11x Zero adóját egy XG14-esre.