rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. július 28.

F3N Világkupa Egyesült Királyság, Buckminster
Első napi részeredmények

Az F3N Világkupa Egyesült Királyság ezen a hétvégén zajlik a BMFA nemzeti központjában, Buckminster-ben. Az első napnak vége, a részeredmények nemrég érkeztek meg.

F3N Világkupa Egyesült Királyság, Buckminster
Fotó: Ryan Henson

Körülbelül 7 hétig tartott a hőhullám és a valódi nyár, amikor az időjárás úgy döntött, hogy megváltozik. Ez a változás nem segítette eddig a pilótákat, a szombati nap viharos szél, több-kevesebb felhő és egyes helyeken záporokkal tarkított volt. Kérdés, hogy miért nem tudott még három napig ugyanolyan maradni? De a pilóták elfogadták a kihívást, és megtettek mindent szép eredményeket elérve.

Két figuratív, egy freestyle és egy fly-to-music fordulót követően a német Eric Weber áll az első helyen, Luca Pescante az olaszok favoritja nyerte meg a második helyet, míg a harmadik helyen Duncan Osbourne áll. Aaron Cole, Richard Van Aken, Callum Henson az Egyesült Királyságból, Davide Cuccato Olaszországból, George Isaacs, Andrzej Zolty, Rachel Plant az Egyesült Királyságból követik az első három helyezettet. Ők folytatják a küzdelmet a holnapi napon. A német Uwe Naujoks számára a verseny a 11. helyezésével véget ért.

Végső fordulók és eredmények holnap lesznek.