rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. november 11.

Elindult a webáruházunk
Magyar nyelven angliai boltunkból

Hosszas döntési folyamat és még hosszabb előkészítés előzte meg a webáruház indítását. Maga a gondolat még augusztusban foglamazódott meg, ezt követően kezdtük el az előkészítést. És mostanra jutottunk el odáig, hogy el tudunk indulni. A webáruház az angliai áruház magyar nyelvű felülete - némi kiegészítéssel.

Elindult a webáruházunk

Igen, ez volt az ok, amiért mostanában meglehetősen inaktívak voltunk (látszólag), mert a webshop elindításán dolgoztunk - számos más dolog mellett. Gyakorlatilag minden időnket ennek az előkészítése vitte el, de most már készen vagyunk (legalábbis rendszer szinten), és itt vagyunk. Az rchelicopter.hu eredeti profilját nem adjuk fel, továbbra is az a cél, hogy a helikopteres modellrepülésről szolgáltassunk információkat, a webáruházat ezektől függetlenül üzemeltetjük. Nem szándékozunk a főprofilú kereskedésekkel sem konkurálni, amennyire tőlünk telik, továbbra is nyomon követjük őket és híreket is közlünk róluk.

A webáruház működése

Kísérleti jelleggel indítjuk el, ha van igény rá, marad, ha nincs, akkor... majd meglátjuk. Ez a webáruház is pont olyan, mint bármelik online vásárlási felület. Böngészel, rendelsz. Hogy a magyarországi vásárlókat segítsük, egy mellékes információ is megjelenik a szokásos információk mellett, ez pedig a termék ára forintban. Ez napi középárfolyamot használ, csak tájékoztató jellegű, mivel az áruházunk Angliában üzemel, áraink angol fontban kerülnek elszámolásra és feltüntetésre. A forintos ár csak nektek :) Az angol oldalon értelemszerűen ilyen nincs.

A megrendelt áru három kategóriába tartozhat

Megrendelhető

MegrendelhetőIlyenkor az áru nálunk nincs raktáron, de partnereinktől nagyon gyorsan beérkezik és azt rövid időn belül (jellemzően 2-3 nap) el tudjuk indítani.

Raktáron

RaktáronAz áru a raktárunkban van készleten, akár már aznap vagy másnap postázni tudjuk.

Raktáron - FastDispatch

Raktáron - FastDispatchAz áru raktáron van és a postázást tekintve akár két-három napon belül meg is érkezhet, vagy egy napon belül átvehető a magyarországi átvevőponton.

Fizetési módok

Jelenleg háromféle fizetési mód áll rendelkezésre, de ezt hamarosan bővítjük. Tudsz fizetni banki átutalással, vagy PayPal-on keresztül bankkártyával illetve PayPal fizetéssel. 

Szállítási módok

Magyarországon postai úton tudunk szállítani, illetve személyes átvételre is lehetőség van a budakeszi átvevőponton. 

Részletes tájékoztatást a Vásárlási feltételek dokumentumban találsz.

Hogyan tovább?

A raktrákészlet és a katalógus még nem teljes, nagyon sok termékünk még nincs feltöltve, de folyamatosan dolgozunk rajta. Ahogy azon is dolgozunk, hogy a raktárkészletet bővítsük, egyre nagyobb választékot biztosítsunk.

Kell-e regisztrálni?

Felhasználói területNem kell, de érdemes. Egyrészt a regsztrált felhasználók használhatnak kívánságlistát, a szállítási és a számlázási címet nem kell minden alkalommal beírni, visszanézhetik korábbi megrendeléseiket, és... lesznek még más szolgáltatások is. Már dolgozunk a hűségpont rendszerünkön, aminek a bevezetésekor a régebbi vásárlásokat is figyelembe fogjuk venni. 

És akkor mostantól indul az rchelicopterhu.uk és az rchelicopter.hu webáruháza.