rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. november 23.

Black Friday 2018
Mit várhatunk az idei fekete péntektől?

A karácsonyi nagybevásárlás a legtöbbünknek már elkezdődött, de az igazi rohanás holnap indul "hivatalosan". Közelebb vagyunk a karácsonyhoz, az üzletek és az utcák kezdenek kaotikussá válni. Lássuk, mit várhatunk az idei évtől.

Black Friday 2018

Black Friday a hálaadást követő péntek az Egyesült Államokban a 60-as évek óta, aztán szépen átterjedt az egész világra, ismert lett mindenhol - és megtartott többé-kevésbé. A neve sokféle magyarázatot kapott a városi legendák folyományaként, de a legvalószínűbb az a történet, amit a Philadelphia-i rendőrséghez kötnek, akik ezt a napot fekete pénteknek nevezték a sajtóban a közúti balesetek rendkívül magas száma miatt, amiket az őrült vásárlók okoztak. Egyetlen dolog egyébként közös ezekben a történetekben: a balesetek magas száma, bár a városok változnak a történetekben. Ennyit a történelemről, a Wikipédia és egyéb források többet tudnak mesélni.

Mi várható az RC helikopter világban?

Egyesült Királyság

ALIGN-TREX MODELS LOGO

Align-TRex Models
align-trex.co.uk

A Slough-i srácok már összeraktak egy akrácsonyi ajándékválogatást, de annak semmi jele, hogy bármilyen akcióval készülnének. Azért fél szemünket rajtuk tartjuk.

HELY-SHOP.Co.UK LOGO

Hely Shop
hely-shop.co.uk

Használd a BFS2018 kuponkódot, amikor vásárolsz és akár 10% kedvezményt is kaphatsz a legtöbb termék esetében.

MIDLAND HELICOPTERS LOGO

Midland Helicopters
modelhelicopters.co.uk

20% extra kedvezmény minden termékre a "Clearance" (kiárusítás) csoportban a BSF2018 kuponkód használatával november 26-ig.

United States 

MINIATURE AIRCRAFT USA LOGO

Miniature Aircraft Usa
miniatureaircraftusa.com

20% kedvezmény, de részletek nincsenek. A kuponkód bfs2018 november 26-ig.

BKSERVO LOGO

BK Servo - SAB USA
bkservo.com sabusa.com

Na a fiók nagyban játszanak. 20% kedvezmény minden BK termék árából, 20% kedvezmény a Tortuga kiten, és akár 40% kedvezmény is lehet a kiárusítás alatt álló tételeken. Plusz ajándékok. 

HORIZONHOBBY LOGO

Horizon Hobby
horizonhobby.com

Kedvezmények egészen 300 dollárig, négyszeres hűségpont. Részletek az oldalaikon.

Van azonban néhány bolt, amelyik csak USA vevőknek szolgáltat kezdvezményeket!

Európa

AREA51-RC LOGO

Area51 RC - Spanyolország
area51-rc.es

November 23 és 26 között 10% kedvezmény rengeteg termék árából, 15% kedvezmény a SAB kitekre.

RB1-RC LOGO

Raquel Bellot - Spanyolország
rb1-rc.com

Testre szabott ajánlatok mindenkinek, nem határoztak meg egyértelmű kedvezményt, de megérhet egy próbát. November 26-ig. 

HELI-SHOP.COM LOGO

SAB Heli Division - Austria
Heli-shop.com

Kedvezmény az SAB Goblin kitek árából egészen 15%-ig, 10%-ig terjedő kedvezmény az egyéb termékek esetében. A vásár egészen a hétvégéig tart.

És a többiek?

Számos bolt ajánl valamit, viszont ez a Black Friday dolog az Egyesült Államokban és úgy általában Amerikában, de még Ázsiában is népszerűbbnek tűnik, mint Európában. 

Bár ez az őrület 10-12 éve érkezett Európába, nagyon úgy látszik, hogy a trend megfordult, egyre kevesebb bolt csinál hirtelen leárazásokat a Black Friday nevében. Még néhány élelmiszer áruházlánc sem indít holnap nagy leárazásokat. Szóval ne legyél meglepve, amikor a megszokott boltod nem ajánl valamiféle akciót holnap.