rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. december 3.

SAB Goblin Sport Drake Edition helikopterek már a sarkon
570 Sport and 700 Sport kiadás előtt

Az SAB tegnap délután jelentette be őket. Az új Drake kiadás a SABAVIO jet repülőgépek festési és színsémáját kapta meg. A Goblin 570 Sport és a 700 Sport lesz elérhető Drake kiadásban.

SAB Goblin Sport Drake Edition helikopterek már a sarkon
Kevin St-Cyr repüli Goblin Drake helikopterét

Az első néhány korai madát már repül SAB gyári pilóták kezeiben, mint ez, amelyről Kanadában készültek képek mialatt Kevin St-Cyr repülte. Ezeket a képeket Kevintől kaptuk - köszönet értük. Eléggé nyilvánvaló, hogy milyen jól látszik még sötétebb felhőkben és hóban is. Az SAB szándéka az volt, hogy olyan színezési sémát találjon, ami szinte minden körülményben jól látszik.

Valószínűleg az új piros-szürke-fekete megjelenés még láthatóbb sötétebb környezeti fények esetén, mint a korábban kiadott Havok változatok.

Viszont ez a megjelenés nem elérhető Fireball méretosztályban ezidáig, kizárólag az 570 és a 700 Sport kapta meg a Drake változatot. Mi több, ezek a modellek nem sokban különböznek a hagyományos testvéreiktől a konfiguráció tükrében, mivel ezek is 2 lapátos rotorfejet kaptak.

Előrendelhető

Cikkszám: SG575

SAB Goblin 570Sport Drake Edition

£554,46
Nincs raktáron
Cikkszám: SG728

SAB Goblin 700 Sport Drake Edition

£704,22
Nincs raktáron

Az első példányok postázása december közepén várható, így lehetséges, hogy még megkapod a sajátod az év vége előtt, ha most megrendeled.

SAB Goblin Sport Drake Edition helikopterek már a sarkon