rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2018. december 3.

Nincs többé Align T-Rex 250
Az Align megerősítette

Az Align ma reggel megerősítette nekünk, hogy a T-Rex 250-es vonal leállítása előtt állnak. Az utolsó változat eléggé elavult és az újabb verzió reménye ezzel elszállt.

Nincs többé Align T-Rex 250

Az ikonikus 250-es egy évtized után hamarosan megszűnik. Egy kissé várható volt ez az alkatrészek elérhetősége alapján, úgyhogy ha még mindig van ilyen modelled, ideje beraktározni, mert az alkatrészek is hamarosan eltűnnek.

Nem kétséges, ez a méret egy kissé kevésbé volt népszerű, mint a nagyobb testvér, a 450-es, mert eléggé érzékeny a karbantartási és beállítási problémákra. A 250-est 2008-ban adták ki először. Nem ez volt az első ebben a méretben, de ez volt a legsikerültebb, a legmegbízhatóbb a kisméretű modellek között. A második kiadása (SE) egy évvel később jelent meg a visszajelzések és a tapasztalatok alapján, de az első két változat nagyon hasonló és teljesen kompatibilis volt. Még mindig sok az olyan alkatrész, amelyik nem változott az első kiadás óta.

Viszont számos előnye van a nagyobb modellekhez képest: olcsó alkatrészek, nehezebb nagyon összetörni, és kis terület is elég a repüléshez. Az egyik legjobb modell orientációs gyakorláshoz és nem teljesen kezdő pilótáknak, akiket a nagyobb méret megrémít.

De a tajvani gyár tervez és fejleszt egy hasonló méretű modellt, de még korai bármit is tudni róla/róluk - még nekik is.