rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. január 8.

Elhunyt Joseph Ambrose
A Horizon Hobby közleménye

Mély szomorúság, hogy be kell jelentsük Joe Ambrose váratlan halálát. Joe-t január 4-én Champaing-ban, 61 évesen érte a halál. Greg Lykings, a Horizon Hobby nagy múltú elnökségi tagja és a First Busey Corporation elnöke mondta: "Joe halálával egy nagyszerű embert és egy belátó vezetőt vesztettünk el. Azok, akik olyan szerencsések voltunk, hogy ismerhettük Joe-t, egy kedves barátot és egy inspiráló mentort vesztettünk el."

Elhunyt Joseph Ambrose

Joe 2005-ben csatlakozott a Horizon Hobby-hoz, mint terjesztési elnökhelyettes. 2008-ban Joe elnökké és igazgatóvá lett kinevezve. 2014-ben Joe vezette a Horzon ESOP kivásárlását az Armory Capital és a Mill City Capital vállalatokból. 2018-ban Joe irányította a Hobbico's RC eszközeinek beszerzését, a legnagyobb akvizíciót az iparág történetében.

Ezeken felül, Joe 1993 óta, mint igazgató szolgálta a First Busey Corporation pénzügyi szolgáltató céget. A Horizon előtt Joe húsz évig cégjogban praktizált Bloomington-ban, Illionis államban.

Joe Bachelor of Science diplomát kapott a University of Illionis-on pénzügy szakon. Jogi végzettséget szerzett az Indiana Egyetemen és MBA végzettséget a Kellogg School of Northwestern University-n.

A Horizon Hobby vezetősége szorosan együttműködik az igazgatókkal az átmeneti időszakban.

Nagyra becsüljük mindenki tiszteletét 

Nagyra értékeljük a család magánéletének tiszteletét ebben a nehéz időben.