rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. január 8.

MSH XLPower-ként folytatja
Most érkezett: XLPower MSH házasság

Ahogy ezt mindkét cég bejelentette a Facebook-on as MSH XLPower-ré válik a jövőben. De mi van emögött? Mi történ az MSH-val?

MSH XLPower-ként folytatja

Egy érdekes bejelentés bukkant fel percekkel ezelőtt a Facebook-on, mindkét cég oldalán:

Egy speciális lehetőség ért el bennünket itt az XLPower-nél, Valójában egy nagyon kedves lehetőség.
A reakcián nem kellett gondolkodni, nem kellet elemezni, igen, megbeszéltük a csapaton belül és a döntés, amit hoztunk nem lehetett más, mint "MUSZÁJ AZ RC HELIKET ÉLETBEN TARTANUNK"!
Mi, az XLPower-nél nem csak azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk a pilóták teljesítményét, a megbízhatóságot és a helik értékét. Számos globális eseményt és pilótát támogatunk, nem csak egyre, hanem sokra utazunk, hogy az RC szívverés fenntartsuk.
Mindezért az MSG hagyaték folytatódik!
Mi, az XLPower-nél reméljük, hogy ez az üzenet legalább akkora izgaolommal tölt el titeket, mint minket. Első körben az alkatrész-ellátás jön, aztán a kitek, bizonyos, hogy az MSHeli Srl-nek és a pilotáknak jó időt biztosítva.
Maradj velünk...

De mi történik ott?

Mostantól az XLPower az új tulajdonosa az MSHeli Srl-nek, szóval az MSH az XLPower részeként folytatja. Mély levegő, az MSH nem tűnik el, csak az XLPower alatt folytatja tovább. Az összes alkatrész és kit elérhető marad a jövőben is, és valószínűleg még sikeresebb lehet az új vezetés kezében.

További részletek hamarosan.