rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. március 21.

35. BKPODCAST: Rotor Live és Goblin Kraken
Bert Kammerer és Kyle Stacy beszélnek ezekről

A BKPodcast 35. része már elérhető - értelem szerűen angol nyelven. Bert és Kyle beszél a Rotor Live visszhangjairól, új termékekről és természetesen a SAB Goblin Kraken-ről. Rengeteg hasznos információ, különösen a második felében, De érdemes az egészet végighallgatni. Miért? Alább kiderül...

35. BKPODCAST: Rotor Live és Goblin Kraken

Why we like them? Because they are really honest. As always, they are walking on the ground and they see the reality from average people's point of view. And money counts, even for them. As you are listening them, you realise, they are two of us - the average people. And this is how they create their podcasts. As you are listening them, they don't make a show - okay, they do, because it's useful and funny - they talk to you, it feels you are sitting at the same table.

Hogy miért szeretjük őket? Mer nagyon őszinték. Mint mindig, most is a földön járnak, és a valóságot az átlagember szemszögéből látják. És a pénz számít, még nekik is. Ahogy hallgatod őket, ők ketten közülünk - az átlagemberek közül. És És így készítik a podcast-jaikat is. Ahogy hallgatod őket, ők nem csinálnak show-t - oké, csinálnak, mert hasznos és humoros - de hozzád beszélnek, olyan, mintha az asztaluknál ülnél. 

A podcast a hivatalos weboldalon, itt érhető el.

Valamint elérhető MP3 formátumban az oldal alján, ha offline-ban szeretnéd meghallgatni. De ha lehet, használd inkább a beépített lejátszót, hogy jobban tudják mérni a hallgatottságot.

Témák

Beszélgetés a legutóbbi Rotor Live-ról Németországban

  • Bert és Kyle kielemezték, hogy mennyire pocsék volt az időjárás, és még a versenyt is idő előtt kellett befejezni. Egész jól elmagyarázták, hogyan néz ki az esemény, és őszintén szólva egy kicsit irigykednek ránk, európaiakra.
  • Új termékek, mint a Mikado Logo 800 Plastic, Xnovamotors, Soxos Strike 7 (nem túl sokat tudnak a Soxos-ról), az új Diabolo nitro, és így tovább. 

SAB Goblin Kraken

Ez a szó a podcast-ban 29:10-nél szerepel először (szóviccként). Ha nem érdekel a Rotor Live, tekerj előre.

  • Egy nagyon jó áttekintés az osszes részletről és számos hasznos információ. Aztán egy összehasonlítás a többi Goblin és a Kraken között. Nem, nem akarják rád erőltetni a Kraken-t. Ők is látják, hogy nagyságrendekkel drágább.

Mi fog történni velük a következő két hétben

  • Hol találkozhatsz Kyle-lal a világ körül.

Valahol a podcast.ban megemlítenek nlhány diszkont kódot, amik segítségével 20% kedvezményt kaphatsz 100 dolláros vásárlás felett, igaz ők csak az Egyesült Államokban szállítanak. Viszont nem lenne tisztességes, ha elmondanánk hol, hallgasd meg az egész podcast-et.

Összes hír a SAB Goblin Kraken helikopterről