rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. március 22.

Kraken: az előrendelés mindenki számára megnyílt
A SAB módosított az értékesítésen

A SAB ma délelőtt elindította az előrendelési folyamatot. Ez egy nagy lépés előre aszerint, hogy az előrendelés csak április 22-én indult volna, vagyis egy hónappal később. Az üzletek nagy része ma estig az új SAB Kraken-t felvette kínálatába, és az előrendelés mindenol elérhető lett.

Kraken: az előrendelés mindenki számára megnyílt

Amint az korábban megírtuk - és panaszkodtunk róla a Facebook oldalainkon - pár üzlet nem követte az SAB időrendjét, és az előrendelés elérhetővé vált komoly versenyhátrányt okozva az összes többi modellbolt számára. Valószínűleg ez volt a legnehezebb időszak az SAB-nál, de végül bölcs döntést hoztak és a cég jóváhagyta a kiskereskedőknek az előrendelés megnyitását. Remélhetőleg ez nem fog később ellátási gondokat okozni, amikor a helikoptereket tervezik leszállítani az új tulajdonosoknak.  Ahogy mi tudjuk a késői előrendelés alapvető oka a szállítási nehézségek megelőzése volt.

De meg kell állapítani: az egész előkészítési folyamat jól ment, és a SAB mindent kezelni tudott - csupán kisebb hibák voltak. Mi több, a SAB nyerte 

egy új RC helikopter legjobb kampánya

címet.

Az összes többi márka, amelyik új termékkel jelentkezett, nem tudott komoly figyelmet kapni, mert a SAB a Kraken-nel uralta a piacot az utóbbi három hónapban (és előtte is). A kampány jól tervezett és sikeres volt: mindenki az új helikopterről beszél még mindig, miközben rengeteg más modell is bemutatásra került legutóbb.

Honnan rendelhető meg a SAB Kraken?

A BREXIT folyamatára és annak bizonytalan kimenetelére a leendő magyarországi vásárlóknak a spanyol Area51-RC-t ajánljuk, akikért kezeskedünk és akik prioritást ígértek a magyar vásárlóknak.

A rendeléshez a heli árának 30%-t kell a rendeléskor kifizetni, a fennmaradó részt pedig a kézbesítés megkezdésekor.

Rendelés...

 

Mi történt eddig?

2018 május 26.

A SAB bejelentette az új helikoptert, mint prototípust: SAB Goblin Kraken. Nem voltak adatok, nem voltak részletek csak egy homályos információ valami radikálisan újról.

2018 június 7.

Tareq Alsaadi közzé tett egy videót az új prototípus teszteléséről.

2018 június 11

A következő videó nyilvánosságra került.

2019 január 15.

A SAB pilóták elmondták: Kraken márciusban.

2019 január 19.

A SAB kiadott egy misztikus videót a Kraken-ről.

2019 január 22.

A Kraken-ről írtuk: A Kraken a Rotor Live-on lesz bemutatva márciusban. A SAB tájékoztatott minket, hogy a helikopter március végén kerül a piacra.

2019 március 7.

Az első videó nyilvánosságra került a végleges Kraken-ről.

2019 március 8.

Tareq Alsaadi nyilvánosságra hozott egy videót, amiben az új Kraken-nel repül. Pár szerencsés láthatta a helikoptert élőben Iffezheim-ben. Fényképeket töltöttek fel.

2019 március 9-10.

A legnagyobb premier az RC helikopterek kötött a Rotor Live-on. Az érdeklődés nagyon magas volt.

2019 március 15.

Első gond: a SAB kénytelen volt eltolni a kiadási időpontot, és felállított egy nagyon szigorú előrendelési fázist. Az előrendelés április 22-én indult volna, a kiadás május 2-án lesz.

2019 március 20.

Az összes üzlet megkapott minden információt az értékesítéshez, ideértve a cikkszámot és a végső árat. Senkinek nem volt megengedve, hogy listázza és előrendelést fogadjon el április 22-ig. Pár kereskedő (köztük egy viszonteladó) figyelmen kívül hagyta a menetrendet és elkzedte a készleteket értékesíteni előrendelésben. A második gondot a kereskedők okozták.

2019 március 21.

Megírtuk a problémát és az aggodalmainkat a többi kereskedővel kapcsolatban a következő reggelen.

2019 március 22.

A SAB döntés hozott és - megelőzendő a további problémákat - megnyitotta az előrendelést.

Összes hír a SAB Goblin Kraken helikopterről