rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. március 22.

Új Mikado Logo 800 Plastic hamarosan érkezik
Visszatérés a gyökerekhez

A Mikado Model Helicopters dolgozik a Logo 800 következő verzióján. És ez a modell igencsak érdekes és egyben egyedi ebben a kategóriában. A Mikado a minőség szinonimája, és ez most sem történik másképpen. Az új Logo 800 még prototípus fázisban van, így túl korai megmindani, mikor lesz elérhető a boltokban.

Új Mikado Logo 800 Plastic hamarosan érkezik

A helikoptert a Rotor Liveon mutatták be először a közönségnek. Igen, az a kék-sárga kabin a Mikado-nál az új Logo 800-at takarta. Számos különbség van az előző és ezen modell között, de a legnagyobb a váz. A Mikado visszatér a gyökereihez és a cég a szénszál-fém vázról a jól ismert műanyag formatervezésre vált vissza - legalábbis ennek a modellnek az esetében. Az előző Logo 800 a jóval elterjedtebb szénszál-fém-műanyag kombinációból épül fel, ez kerül most leváltásra a Mikado stílusú vázzal. A váz felső része ugyanaz, mint a Logo 700-as esetében, de az alsó fele egy kicsit különbözik, és egy kissé nagyobb, elég helyet biztosítva ezzel a 14 cellás akkumulátor konfigurációknak.

A farok - ahogy arról Sakkarin Kongthon tájékoztatott minket - ugyanaz, mint az jelenlegi Logo 800-as esetében, míg a rotorbefogók a 700-asról érkeznek. A kabin szintén új, és nem csak festésében és mintázatában, az alakjában is, hogy illeszkedjen az új vázhoz.

Ahogy azt előzőleg említettük, a helicopter még mindig protoípus fázisban van, további változtatások elképzelhetőek. Kapcsolatba léptünk a Mikado-val, hogy több információt kérjünk tőlük, ahogy lehet, még többet mondunk el arről a hatalmas helikopterről.

Új Mikado Logo 800 Plastic hamarosan érkezik

  • Mikado Logo 800
  • Mikado Logo 800
  • Mikado Logo 800
  • Mikado Logo 800
  • Mikado Logo 800