rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. április 1.

Vége a Soxos Strike 7 promóciónak
Az összes promóciós kit elment 3 nap alatt

A Heli-Professional most jelentette be, hogy nem maradt több soXos Strike 7 a promóciós készletből. A további kiteket rendes értékesítésben forgalmazzák. A promóciós periódust hosszabbra várták, de mind a 70 kit elment három nap alatt.

Vége a Soxos Strike 7 promóciónak

A svájci Heli-Professional éppen most jelentette bem hogy a vadonat új soXos Strike 7 promóciós időszaka mostantól lezárva, mivel mind a 70 promóciós kit gazdára talált. A kézbesítés májusban kezdődik, amikor is az új tulajdonosok kézhesz kapják a kiteket. A helikopter elérhető továbbra is, de a rendeléseket most már rendes értékesítésként kezelik.

Mi, itt az rchelicopter.hu-nál is meglepődtünk, mivel mi is azt vártuk, hogy a promóció legalább 1-2 hétig fog tartani, különösen néhány nagyon várt egyéb modell mellett. Bár az ismert, hogy a svájci soXos márka egyre népszerűbbé válik, köszönhetően a helikopterrel adott minőségnek és a a szállított megoldásoknak, és a csapatpilóták marketingbe vetett erőfeszítése sem elhanyagolható. Most már bizonyos, hogy ez a helikopter nagy siker a Heli-professional számára, és nem kétséges, hogy jó döntés lesz a jövőbeli tulajdonosknak is.

Ígéretünk van arra, hogy kapunk egy részletes leírást a modellről, amit közzé is teszünk hamarosan.