rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. április 5.

AccuRC - rchelicopter.hu együttműködés
A magyar képviseletről az rchelicopter.hu gondoskodik

A héten megállapodásra jutottunk az AccuRC-t fejlesztő Trasnatech Ltd-vel, hogy biztosítjuk a számukra a magyarországi és magyar nyelvű képviseletet. Ez a megállapodás a holnapi nappal lép életbe, így szombat reggeltől az AccuRC magyar nyelvű támogatása a mi feladatunk lesz.

AccuRC - rchelicopter.hu együttműködés

Szombat reggeltől az rchelicopter.hu megkezdi a szimulátor forgalmazását, ami a webshopon belül lesz elérhető, továbbá az összes szükséges segítséget megadjuk felhasználóinknak a Facebook oldalon keresztül, amire igény keletkezik.

A szoftver magyarítása

Az AccuRC tartalmaz magyar nyelvű felületet, de az eléggé megkérdőjelezhetőre sikerült, így még ezen megállapodás előtt felajánlottuk az AccuRC-nek, hogy ezt a feladatot elvégezzük, amit meg is kaptunk, jelenleg is folyamatban van. Amint ez bekerül a következő esedékes frissítésbe, a felület már magyarul is jól használható lesz.

Terméktámogatás

Ennek keretén belül feladatunk, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk, illetve azokat a fejlesztő felé továbbítsuk. Mindezt a felhasználók felé magyarul, a cég felé természetesen angolul végezzük. De amire saját magunk tudunk válaszolni, arra a kérdést követően válaszolni fogunk.

Forgalmazás

Az rchelicopter.hu oldalán az AccuRC-vel együttműködésben a terméket forgalmazzuk is, az árat tekintve az eredeti, brit listaáron lehet a professzionális RC szimulátort megvenni. Viszont az általunk forgalmazott termékekhez a magyar nyelvű terméktámogatás is jár, míg ezt más verziók esetén nem feltétlenül tudjuk biztosítani.

Ugyanakkor az rchelicopter.hu nem adta fel a függetlenségét nem köteleztük el magunkat kizárólag egy termék felé, de célunk az, hogy a minőséget képviseljük az rc helikopterek világában, és az AccuRC átment ezen a szűrőn, azt mindenkinek őszintén ajánljuk. 

Addig is: holnap, azaz április 6-án este 8-kor tartunk egy élő bemutatót, aminek keretében kérdéseket is fel lehet tenni, csatlakozz hozzánk!