rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. április 19.

Az Oxy 5 előrendelése megnyílt
Az első kitek májusban érkeznek

Az Oxy 5 most már elérhető előrendelésben. Az első szállításokat május közepére ígérik. A kabin megjelenése még nem elérhető, mivel - ahogy mi tudjuk - most is tervezés alatt áll.

Az Oxy 5 előrendelése megnyílt
Oxy 5 / Forrás: Only Fine Helis

The Oxy 5 is a middle size helicopter in the 550 class. The kit comes with no blades by default, so you can choose your desired ones around 550mm. This model was seen at Rotor Live 2019 first time, and now it is public and available.

Az Oxy 5 egy közepes méretű helikopter az 550-es méretben. A kit lapátok nélkül érkezik alapértelmezésben, így lehetőség van saját igények szerint választani az 550mm-es  lapátok között. A modell a Rotor Live 2019-en volt először látható, és most végre nyilvános és elérhető.

A helikopter könnyű, de törésálló modell, nagy teljesítményre és magas törésállóságra specializálva. A váz két szekciós, extra merevséget biztosítva felül, de elég helyet az akkumulátornak alul. A farokkihajtás szíjas direkt szíjtárcsával. 

Az imbolygó 120°-os CCPM szimmetrikus szervó-felfüggesztéssel. A szénszál dominál a modellen mindenhol, ezért lett a helikopter nagyon könnyű és ugyanakkor erős. Nem túl tipikus ebben a méretben, de az akkumulátor alulról van felhurkolva a vázhoz tépőzárral, így nincs alsó vázlap.

És az ár 555 dollár ls az Only Fine Helis-nél rendelhető meg, Az európai ár nem ismert még.

Az Oxy 5 előrendelése megnyílt