rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. április 25.

SAB Goblin Kraken
Frissítve: Két hét az indulásig

Már csak egy hét volt vissza, de a SAB Heli Division megváltoztatta az eredeti május 2-i dátumot május 9-re. Azon a napon a SAB Heli Division megkezdi az első adag SAB Goblin Kraken helikopter szállítását. Az az a nap, amikor a helikopter kikerül a boltokba. Az igény nagy, de még mindig nem késő megrendelni.

SAB Goblin Kraken

A legtöbb - ha nem az összes - SAB pilóta már megkapta a saját SAB Goblin Kraken helikopterét, és már repülnek is velük, viszont ezek a kitek nem ugyanazok, mint a végső változatok lesznek. Nem, nem a helikopter különbözik, hanem a csomag nem tartalmaz mindent, mint például a végleges építési útmutatót, mivel pár kellék még gyártás alatt áll.

A legaktívabb támogatók

Kevin St-Cyr

Kevin hatalmas adag fotót töltött fel erről a nagyszerű helikopterről akció közben. És az összes kép azt mutatja, hogy élvezi a SAB legújabb zászlóshajóját. Kevin közreműködött egy blogbejegyzésben a Scorpion blog-on a véleményével és az első benyomásaival. Elmondta:

Úgy gondolom, a legjobb fejlesztés ezen az új modellen a zárt átvitel, mert nagyon kompakt, és elpusztíthatatlannak szánták. Az elvégzendő karbantartás sokkal egyszerűbb ezen az új modellen. A farok tekintetében az 22%-kal könnyebb, mint a régi farokrendszer a Goblin 700-on. Amit még nagyon szeretek, az az elektronika elhelyezése, mert a tömegközéppont magasabban van és az összes kábelezést nagyon könnyű megcsinálni! A kinézetét nagyon szeretem, mert nagyon keskeny az egyéb Goblinokkal összehasonlítva.

Bert Kammerer és Kyle Stacy

A srácok a BK Hobbies-nál szintén nagyon aktívak a Kraken promóciójában - és mint SAB viszonteladók nagyon jól dolgoznak, sokkal jobban, mint bármelyik másik viszonteladó. Ez az, amiért a BK Hobbies olyan különleges. Szintén nagyon szép tőlük, hogy más boltoknak is dolgoznak helyettük, valódi #KeepRCHelisAlive mozgalmat csinálva.

Az utolsó pár BKPodcasts többé-kevésbé a Kraken-ről szólt. Bert és Kyla a Kraken-ről beszélnek a BKPodcast #35, #36, #37, #38 epizódjaiban, és az általuk elmondott információk hasznosak, érdekesek és néha viccesek. Off topic de ha érteni akarod a BKPodcast 38. epizódjának a kezdetét - ahol a főcím egy picit különbözik a szokásostól - meg kell hallgatnod a 37. részt is - sajnos ezek az epizódok csak angolul érhetők el.

Hello everyone, I hope you all doing very well - Üdv mindenkinek, remélem, mind nagyon jól vagytok

Bert és Kyle készített pár nagyon szép videót a Goblin Kraken-ről. Nem, nincs összeépítős videó még - és legalábbis egy darabig nem is lesz, számos ok miatt. Bert elmondja az okokat a legutóbbi BKPodcast adásokban.

A BK Hobbies-tól még több videó a BK Official Facebook oldalon...

Rendelés, szállítás és további adagok

A készlet kifogyóban szinte mindenhol, de még van pár elérhető helikopter az előrendelésben- Amikor a készlet elment, a második adag jóval később készül el, lehetséges, hogy hónapokat kell majd várni.

Nincs leárazás ezeken a készleteken, mivel az igény sokkal magasabb, mint a helikopterek száma. Akció szintén nem várható túl hamar, mivel az SAB nem engedi a kereskedőket akciót hirdetni új termékeken, így ha ez az oka a halogatásnak, akkor gondold meg.

SAB Heli Division május 9-én kezdi meg a készletek kiszállítását a kereskedőkhöz, azután a nap után a helikoptered napokon belül várható - ha rendeltél.

A változtatás oka

A SAB Heli Division meg kellett változtassa az eredeti dátumot május 9-re előre nem látható logisztikai problémák miatt, de nem kell aggódni, semmi komoly nem történt.

SAB Goblin Kraken

 • SAB Goblin Kraken
 • SAB Goblin Kraken
 • SAB Goblin Kraken
 • A SAB Goblin Kraken csomagja
 • SAB Goblin Kraken
 • SAB Goblin Kraken
 • SAB Goblin Kraken és Kevin St-Cyr
 • SAB Goblin Kraken
 • SAB Goblin Kraken
 • SAB Goblin Kraken Kevin St-Cyr-rel
 • SAB Goblin Kraken
 • SAB Goblin Kraken
 • Kyle Stacy és a Goblin Kraken
 • Bert Kammerer és a Goblin Kraken