rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. május 5.

Megjelent az AccuRC frissítése
A 2.0.8 verzió minden AccuRC felhasználóhoz érkezik

Az AccuRC néhány órája, szombaton bejelentette és kiadta a professzionális RC szimulátor legújabb verzióját. Az új változatnak van néhány nagyszerű tulajdonsága és minden AccuRC felhasználó számára elérhető.

Megjelent az AccuRC frissítése

Ahogy az AccuRC azt a Facebook-on bejelentette, az új változat tartalmaz új modellrepülőteret, számos új modellt, néhány javítást a forráskódban, javított vizuális adót és az Egodrift Tengu motorok egy sorozatát. És valóban a műhely tele van Egodrift Tengu motorokkal.

Az új modellek

  • Goblin Kraken
  • LOGO 800
  • Goblin Black Nitro Sport
  • Minicopter Diabolo
  • Goblin Black Thunder Sport Drake Edition
SAB Goblin Kraken most először az AccuRC-ben

Egyéb újítások

Az MF Mausdorf modellrepülőtér most már szintén a részét képezi. A betöltő képernyők szintén változtak. Végig fogunk menni az összes újdonságon a következő néhány napban és egy részletesebb áttekintést tervezünk megjelentetni ezekről.

Hogyan kell frissíteni?

Ha az automatikus frissítés be van kapcsolva a Steam-ben az AccuRC-nél, akkor semmit sem kell tenni, a frissítés ütemezve van, és meg fog érkezni ma vagy holnap. De ha az automatikus frissítést kikapcsoltad, akkor azt csak le kell tölteni a Steam-en belül. A telepítés teljes egészében csendes, semmit sem kell csinálni.

A Kraken megérkezett

Igen, de ahogy azt korábban megírtuk, az SAB kénytelen volt a végső kiadást május 9-re halasztani. Viszont, most már repülhetsz a Kraken-nel az AccuRC-ben MOST! Szóval a Kraken megérkezett az AccuRC-ben. Akarsz gyakorolni a valóság előtt? Szerezz egy AccuRC-t az accurc.com-on, vagy nálunk.

 

Megjelent az AccuRC frissítése