rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. május 8.

Rebels Fun Fly 2019
Nagyszerű hétvége Ausztráliában

A híres Rebels Fun Fly ezen a hétvégén volt Newcastle-ben, Ausztráliában. És hosszabb is volt, mint a hétvége, mivel szerdán kezdődött az Align Akadémiával, amit Alan Szabo Jnr, , Danny Szabo és a Gale Align rendezett. Rengeteg pilóta volt ott, többek között pár ismert is.

Rebels Fun Fly 2019
Fényképek forrása: Rebels Fun Fly, Matt Tucker

Az Align Corporation, a Mad4Helis és a Zen RC által támogatott rendezvény igen sikeres volt több, mint 50 pilótával és folyamatos repülésekkel. És csak napokkal a végső kiadás előtt a SAB Goblin Kraken is itt volt először látható Ausztráliában.

De nem elfelejtendők az egyéb márkák sem, mivel az Align a híres Szabo testvérek által volt képviseltetve. Alan Szabo Jr és Danny Szabo is repültek, és - különösen Danny őrült repülése - igen emlékezetes.

Danny Szabo - egy nagy mentés 1:01-nél és egy nem túl szép befejezés

A házigazdák között ott volt Rhys Wyatt, az Align csapat legfiatalabb pilótája, aki esélyt kapott, hogy repüljön Ben Storick T-Rex 800-as helikopterével. A heli hosszabb, mint Rhys maga. De ha ismered ezt a kis srácot és az ő repülési tudását, nem volt egy nagy kockázat Ben-nek.

Alan Szabo Jr. bemutatta: még mindig képes flybar helivel repülni egy T-Rex 600 formájában.

Számos márka tűnt fel, mint az Align, Gaui, Mikado, SAB és így tovább. Az időjárás nagyszerű volt, így a résztvevő pilóták száma elérte az 54-et. Nem rossz egy olyan országban, mint Ausztrália, ahol a népesség alacsony és a városok fényévekre vannak egymástól.

A következő nagy esemény az újjá született SA Helifest szeptember 26-29 között.

Még több fotó és videó a Rebels Fun Fly Facebook oldalon.

Rebels Fun Fly 2019

  • Rebels Fun Fly 2019
  • The first SAB Goblin Kraken in Australia
  • Rebels Fun Fly
  • Rebels Fun Fly
  • Rhys Wyatt
  • A bad crash: Logo burnt out