rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. május 14.

A SAB brit csapatát feloszlatták
Enrico Bernabei a SAB-tól megerősítette

Enrico Bernabei megerősítette, hogy az SAB brit csapatát a tegnapi nappal feloszlatták. Különböző variációk és találgatások láttak napvilágot, hogy miért, de mi történ valójában? Tanulság mindenkinek.

A SAB brit csapatát feloszlatták

Amint azt Matt Lodge megosztotta a Facebook-on, ő maga és még mások üzenetet kaptak az SAB-tól tegnap arról, hogy a szponzorációs szerződésük azonnali hatállyal megszűnt. Hatalmas vita alakult ki a csapattagok és mások között a kialakult helyzetről a a Facebook-on, hibáztatva egymást, támadva mindenkit, keresve a hibás személyeket.

De az összes spekuláció hibás volt eddig. A SAB döntése nem kapcsolódik a szponzoráció nagyságához, nem kapcsolódik egyik vagy másik előnyben részesített pilótához, és nem kapcsolódik pénzügyi előnyökhöz vagy kérdésekhez sem. SAB meghozta a legegyszerűbb és leghatékonyabb döntést az adott helyzetben, ami most már hetek óta zajlott a csapattagok között.

Enrico Bernabei arról tájékoztatott minket, hogy tudja, vannak ártatlan áldozatai is ennek a kifejletnek, de a leghatékonyabb módja a jelenlegi helyzet lezárásának újraindítani mindent az Egyesült Királyságban. Ahogy Enrico mondta:

Ahelyett, hogy azt mondjuk "te igen, te nem, te igen, te nem", azt gondoltam, a legjobb egy nagy "újraindítást [reset]" csinálni és újraépíteni a csapatot, egy új csapatot

Enrico elmondta, lehetséges, hogy a SAb kapcsolatba lép korábbi tagokkal is az új csapathoz, de az egész brit csapad jelenleg szabad. A SAB nagyon komolyan veszi:

A csapat csapatmunkát jelent

A SAB - mint professzionális cég - szimplán nem fogadhatja el, hogy az egyik csapatuk felrobban és a belső konfliktusokat egymással vitatkozva elfogadhatatlan stílusban nyilvánossá teszi. Képviselve egy céget szponzoráltnak lenni felelősséget is jelent. A méltóság szintén része a képviseletnek. A SAB vezetése nagyon sajnálja a kialakult helyzetet, de szimplán nem volt jobb módja ennek a nagyon rossz és véget nem érő vita lezárásának.