rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. május 20.

Elérhető lett az AccuRC 2.0.8 demo
Az RC szimulátor demóját frissítették a Steam-en

Mielőtt bárki vásárolna valamit, szereti kipróbálni. Ez a célja a demó verzióknak is. Az AccuRC kiadta a 2.0.8 demó verzióját a Steam-en, így van lehetőség arra, hogy leteszteljük a szoftvert.

Elérhető lett az AccuRC 2.0.8 demo

Viszont sokan reklamálnak a legnagyobb limitáció miatt: az 5 perc repülési idő okán. Ez valóban egy kicsit megtévesztő, mivel a legtöbb demó program a demó idő letelte után nem hajlandó ismét elindulni. Ez a nagy különbség az AccuRC esetében ugyanis, amikor az idő lejár, az alkalmazást újra lehet indítani, és a számláló újraindul, így van megint 5 perc a teszteléshez, annyiszor, amennyiszer akarod.

A másik limitáció a programban az egyetlen elérhető modell: Mikado Logo 700. Az alkalmazás úgy működik, mint a teljes licensz, ezáltal letesztelhető, hogy a teljes program hogyan fog viselkedni a számítógépen. Erősen ajánlott először a demó verzió futtatása a teljes verzió megvásárlása előtt, csak hogy megelőzzük a csalódást, még akkor is, ha a program nem túl költséges, mivel mindössze nagyjából 15 ezer forintba kerül.

Amire mindössze szükség van: egy számítógép, bármilyen eszköz, amivel a rádiót a géphez lehet kötni (kivéve a más szimulátorokhoz adott hardverkulcsos dongle-ek), egy ingyenes Steam fiók és a számítógépre telepített Steam kliens. Aztán a program megtalálható és letölthető a Steam áruházban, és végül minden kész a kipróbáláshoz.