rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. május 21.

Az F3N UK Liga 2. versenye
Az északi forduló

Deeside egy tipikus angol kisváros nem túl messze Liverpooltól. Ez a kicsi város és a modellező klubja, a Deeside Model Aircraft Club volt a vendéglátója a brit F3N liga második versenyének vasárnap.

Az F3N UK Liga 2. versenye
Click for more... / All images: Julie Kim Fisher & F3N UK

Ismert tény, hogy ahogy utazunk észak felé Nagy-Britanniában, a záporok esélye egyre magasabb. Pocsék időjárást jeleztek előre egész héten, valószínűleg ez volt az oka, hogy miért jelent meg kevesebb ember, mint általában szokott az F3N rendezvényeken.

De - szintén, mint általában az Egyesült Királyságban - az időjárás valójában nem volt olyan rossz, így az F3N UK által rendezett eseményt rendben megtartották. Julie Kim Fisher megint képes volt mindent kézben tartani.

Dave Fisher nyerte ezt a versenyt. Callum Henson végzett a második helyen, Summer Fisher (Dave és Julie lánya) kapta a harmadik helyezést. Meglepő, de a negyedik Mariusz Jastrzembski lengyel színekben lépett a versenybe, és az ötödik Yunjia Zou (alias Duncan Khan) kínai zászló alatt repült, ezzel tették a rendezvényt nemzetközivé. Rachel Plant végzett a hatodik helyen. Nem volt több pilóta ezen a hétvégén, de a következő verseny nincs túl messze: július 21.

A végső sorrend

 • 1
  Dave Fisher
  Egyesült Királyság
  2989,08
 • 2
  Callum Henson
  Egyesült Királyság
  2977,55
 • 3
  Summer Fisher
  Egyesült Királyság
  2348,07
 • 4
  Mariusz Jastrzembski
  Lengyelország
  2255,20
 • 5
  Yunjita Zou
  Kína
  2044,77
 • 6
  Rachel Plant
  Egyesült Királyság
  1583,14

Részletes eredmények a galériában

 

Az F3N UK Liga 2. versenye