rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. május 20.

Heli Domination Virginia-ban
És egyben családi domináció is

Shawn Wilcox, Cliff Lewis és a srácok a Fluvanna County Radio Control Flying Club-nál (FCRCFC) megmutatták, hogyan is értik a #KeepRCHelisAlive-ot, és egy nagyszerű eseményt hoztak létre, a Heli Domination-t, amit az Egyesül Államok Virginia államában levő Palmyra-ban tartottak a múlt hétvégén.

Heli Domination Virginia-ban
Forrás: Sherman Martin, Shawn Wilcox, Cliff Lewis

Ez az esemény az egyik a világon levő olyan egyedi események között, mert - természetesen - az RC helikopterekről szól, de ahelyett, hogy csak a pilótáknak rendeznék, családoknak, feleségeknek és gyerekeknek szervezik. Ez a hobbi nem csak a nagyfiúk játéka. Szerencsére a női pilóták száma növekszik, és most már a a gyerekek is inkább jelen vannak, mint korábban. 

A Heli Domination tele volt programokkal. Heli vadászat paintball-lal a kölyköknek, RC autó vezetés a gyerekeknek, éjjeli repülések, művészkedés és kézműves elfoglaltságok a hölgyeknek, és végül de nem utolsó sorban: RC helikopter repülés a pilótáknak. Egy családközpontú rendezvény így épül fel, és a Heli Domination nagyon jól megcsinálta.

Fortunately the guys at FCRCFC weren't alone with their approach, sponsors agreed to support this event. Helilids, Only Fine Helis, Synergy, Scorpion, KDE, University Dive and Hobby, Heli Direct, KBDD, Progressive RC. were up to help to create this event.

Szerencsére a srácok az FCRCFC-nél nem voltak egyedül a megközelítésükkel, szponzorok értettek egyet velük, és támogatták a rendezvényt: Helilids, Only Fine Helis, Synergy, Scorpion, KDE, University Dive and Hobby, Heli Direct, KBDD, Progressive RC. mind készen álltak, hogy segítsék a rendezvény létrejöttét.

És mi a rendezvény célja? Ahogy Cliff Lewis elmondta nekünk:

Az akarjuk, hogy a feleségek és a kölykök mind ugyanannyira akarjanak ott lenni, mint az RC pilóták! Így sokkal vidámabb lesz ez mindenkinek.

20 regisztrált pilóta, számos család élvezte a fantasztikus hétvégét a Virginia-i Palmyra-ban.

A Facebook oldalon sokkal több érhető el és lesz elérhető a rendezvényről.

Heli Domination Virginia-ban