rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. május 21.

Fergeteges hétvége a 3D Furtivos 2019-en
A spanyol rendezvény megérdemel egy említést

Kétségtelen, hogy a 3D Furtivos 2019 volt a leghangosabb esemény az online felületeken és nem ok nélkül. Nagyszerű rendezvény volt több szempontból is, és bárki, aki kihagyta idén, be kell tervezze a hétvégét Spanyolországban jövőre.

Fergeteges hétvége a 3D Furtivos 2019-en
Forrás: Antonio Gomez Rosado, Kan Poonnoi, 3D Furtivos

Az első ok a hely, ahol a rendezvényt tartották. Egy professzionális modellpálya - mit pálya, repülőtér - betonozott pályával, fákkal és természettel körülvéve, és a lehető legjobb infrastruktúrával, amit modellező kaphat.

Második a pilóták száma. Körülbelül 60 pilóta regisztrálta magát az eseményre, és ha jól számoltuk, 60 ember repült is ott. A pilóták között számos jól ismert is feltűnt, mint Kan Poonnoi, Antonio Gomez Rosado, Valerio Bottero, Marius Gehle, Lilian Many, a Hatz család: Lucas és Simon, Mirko Cesena, Ludovic Abrignani, Marik Wiehenstroth és így tovább, az angol oldalon mi is listába vettük őket. Egy fun fly esemény nem kívánhatna magának jobb listát. 

A harmadik a szponzorok: GAUI, Optipower, Scorpion, ManiaX, NeXT, CentroRC Levante, Mikado Model Helicopters és Helidigital, ez is egy igen kielégítő lista

Versenyeredmények

A rendezvény egy fun fly, de a Furtivos csapata rendezett egy kis házi bajnokságot úgy a vicc kedvéért. Mivel ez nem egy hivatalos verseny volt, így csak az első három helyezettet jegyezték fel.

Zenés repülés

  1. Kan Poonnoi
  2. Ludovic Abrignani
  3. Antonio Gomez

Éjszakai repülés

  1. Valerio Botero
  2. Mirko Cesena
  3. Albert Pla

Egy követendő minta más rendezvények számára

Ez az, ami az ok nem csak az érdeklődőknek, hanem más rendezvények szervezőinek is, hogy kövessék a 3D Furtivos-t. Ez az az esemény, ahogyan egy eseményt igazgatni, szervezni és hirdetni kell. Valahogy a srácok el tudták érni, hogy a rendezvény a figyelem középpontjában legyen, és erősen kövesse mindenki a rendezvény előtti utolsó két hétben.

A hétvége folyamán videók, fényképek, hírek kerültek feltöltésre szinte minden órában. És ha ez nem lett volna elég, ez azon kevés események egyik, amelyik az utó-kommunikációt is jól csinálja - még most is - nem felejt el köszönetet mondani a szponzoroknak, a pilótáknak és mindenki másnak, és még mindig osztják a tartalmakat.

Ez az év legjobban kommunikált rendezvénye mostanáig. 

Mindent egybevetve a Furtivos Team RC nagyon jó munkát végzett, éppen ezért felvettük a naptárunkba a jövő évre. Tegyetek ti is így.

Még több tartalom érhető el a rendezvény Facebook oldalán.

Mi szintén megosztjuk, amit tudunk az angol kiadás Facebook oldalán.

Fergeteges hétvége a 3D Furtivos 2019-en