rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. június 18.

Heli Challenge a hétvégén
Dübendorf, Svájc

A következő nagy esemény Európában a svájci Heli Challenge lesz a hétvégén. Sok nagyszerű programot ajánlanak az egész hétvégére. Ne hagyd ki, ha tudod.

Heli Challenge a hétvégén

Mint minden évben, változatos capatok és rengeteg pilóta vesz részt Dübendorfban, a Heli Challenge-en. Ott lesz Lukas és Simon Hatz a Mikado csapatból.

Mr. Kyle Dahl a Mikado és a Scorpion pilótája az Egyesült Királyságból átutazott Svájcba, így van esély arra, hogy élvezhessük látványos repülését Mikado Glogo helikopterrel.

Raquel Bellot az RB1-RC és a soXos által szintén ott lesz, különösen azért, mert a Heli-professional a hazai cég. A Heli-Professional a Helifestet is támogatta csupán egy héttel a Heli Challenge előtt, így a cégről elmondható, hogy különösen aktív most.

És Tareq Alsaadi szintén repül ott. Ez nem az első alkalom, amikor Tareq részt vesz a Heli Challenge-en, de az első, amikor SAB Goblin Krakennel fog ott repülni.

És a műsor még nem ért véget. A SwissDrones bemutatja autonóm helikoptereit, illusztrálandó, hol is tart a technológia napjainkban.

De ha igazi helikoptereket akarsz látni, akkor sem leszel csalódott, mivel egy Super Puma bemutató is bejelentésre került 22-re. Edzés 10 órakor, hivatalos bemutató délután 2 órakor. Aztán a személyzet készen lesz, hogy találkozzon az emberekkel, feleljen kérdésekre, autogramokat adjon és fényképezésre is.

Az összes részlet az esemény weboldalán és a Facebook oldalon.