rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. június 24.

Új Align modell: T-Rex 300X - FRISSÍTVE
A T-Rex 250 utódja kiadás előtt

Align T-Rex 300X - egy új model az Aligntól hamarosan érkezik - a Facebookon jelentette be Alan Szabo. A helikopter az végső tesztelési fázisban van.

Új Align modell: T-Rex 300X - FRISSÍTVE
Forrás: Alan Szabo Jr. - Facebook

Alul frissítve

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a T-Rex 250-es megszűnik, és ezt az Align meg is erősítette. A megerősítésükben utaltak arra, hogy egy váltó modellen dolgozik a cég. Úgy tűnik, ez a modell megérkezett.

A technikai adatokat még nem tették közzé, de a 300X (az Align méretezési rendszerét alapul véve) egy kicsit nagyobb lesz, mint a 250-es, de lényegesen kisebb, mint a 450-es sorozat. Ez a modell is követi felépítés és megjelenés tekintetében az X vonal modelljeit, így a váz felépítése mindenben különbözni fog a régi 250-es megjelenésétől. A szabályzó, szervók, motor, akkumulátorok mind új helyet kaptak.

Már megkérdeztük az Alignt a részletekről, hamarosan több információval jövünk...

FRISSÍTÉS 2019. július 19-én

Az előrendelés a napokban nyílik meg. A HeliDirect már belistázta a helikoptert az Egyesült Államokban, de mi még nem találtunk európai kereskedőt, akinél az előrendelés nyitva lenne.

Az új Align T-Rex 300X két változatban lesz elérhető: Combo és RTF. A Combo készlet tartalmazza az összes lapátot, szervót, motor, szabályzót, míg az RTF készletben minden benne lesz - rádióadó, egy akkumulátor és még egy egyszerű töltő is.

A készlet árát olyan 320 angol font, azaz olyan 116 ezer forint körül, míg az RTF kiadás árát 430 font, azaz 157 ezer forint körül várjuk.

Új Align modell: T-Rex 300X - FRISSÍTVE