rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. július 2.

Global 3D hamarosan indul
Majdnem minden és mindenki kész

Alig két és fél nap maradt a Global 3D-ig, amit ezen a hétvégén tartanak. A hollandiai Venlo ismét forgalmas hely lesz. Minden, amit eddig tudni lehet.

Online tickets are not available anymore, because ticket sales on the Internet are shut down. But tickets will be available at the gates, so nothing to worry about if no tickets purchased yet.

Az online jegyértékesítés most már nem elérhető, mivel az eladást az Interneten leállították. De a bejáratoknál lehet majd jegyet venni, így nem kell aggódni, ha még nem sikerült őket elővételben megvásárolni.

Az összes szponzor készen áll: #Scorpion, #GAUI, #FreakWare, #MiniatureAircraft, #KONTRONIK, #XLpower, #SAB, #KST, #GensAce, #RAGErc, #ManiaX, #Mikado, #Egodrift, #Phlippo, #MyLipo, #HeliGear, #SmaalIncasso, #OptiPower, #Spinblades, #MKS, #RCworldshop, #YGE, #BKservo, #EasyHeli, #Area51, #HeliSchuleConzalez, #DJRET támogatja a Global 3D-t, nélkülük a rendezvényt nem lehetne megcsinálni.

Az összes fontos oldalunk a Global 3D-ről

A pilóták a napokban érkeznek: Vava Sasikana Boonmala, Hamish Scott, Kan Poonnoi, Kyle Stacy és még pár más pilóta már bejelentkezett a Facebookon úton a Global 3D felé, Raquel Bellot szintén bejelentette részvételét.

Rachel Plantről se felejtkezünk el, akinek igencsak kalandos újta volt Venlo felé, de szerencsére sikerült neki odaérni tegnap. Rachel igazán keményen küzd ezért a versenyért.

Az rchelicopter.hu ebben az évben a helyszínen lesz. Most állítjuk fel a rendezvényhez kapcsolódó oldalainkat.

A kapuk pénteken reggel 8 órakor nyitnak..