rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. július 9.

Gaui NEX6 a harmadik negyedévben
Melyik tetszik: a nitró vagy az elektromos?

A Gaui új koncepciót mutatott be, amit Gaui NEX6-nak hívnak. Nem kell eldönteni a vásárláskor, hogy melyik tetszik jobban a nitrós vagy az elektromos, mert az NEX6 egy elektromos és nitrós modell egyben.

Gaui NEX6 a harmadik negyedévben
A Gaui NEX6 / kattintásra több kép jön...

A Gauinak támadt egy ötlete: mi van, ha egy helikopter egyszerre mindkettő? És megcsinálták az NEX6-ot, az elektromos-nitrós helikoptert. A 600-as méretű helikopter támogatja mindkét erőforrást mindenféle strukturális változtatás nélkül. A különbség kizárólag az, hogy milyen motor megy bele, és az kizárólag a tulajdonoson múlik.

Amikor a nitrót választja, a motor a szokott helyre kerül, mint bármelyik modell esetében. De amikor az elektromos győz, akkor a motor hátra a farokcső elé kerül. Az akkumulátorok a nitrós motor helyére mennek.

A modell több verzióban lesz elérhető - ahogy azt a Gaui elmondta nekünk a Global 3D-n: egy olcsóbb műanyag befogókkal és farokkal, és egy pro verzió, ami teljesen fém alkatrészekkel kerül szállításra. A terveik szerint a kitben a lapátok is benne lesznek. Az ára még nem eldöntött, mivel a helikopter még mindig teszt fázisban van, de mi olyan közép árkategóriát várunk.

A modell az ősszel kerül ki a piacra.

Gaui NEX6 a harmadik negyedévben