rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. július 12.

Soxos Australia az Egodrift viszonteladója lett
Az első termékeket napokon belül megkapják

A Soxos Australia jelentette, hogy a cég mostantól az Egodrift motorok hivatalos viszonteladója és meghatalmazott forgalmazója a déli kontinensen - erről péntek reggel Dennis Beilby a Soxos Australiatól tájékoztatott is minket.

Soxos Australia az Egodrift viszonteladója lett

A cég jelenleg listázza az Egodrift termékeket a weboldalán, és az első motorok - köztük a Tengu helikoptermotorok is - már úton vannak. Erről Debbis Beilby a Soxos Australiatól és Vincent Offenbeck, Yutao Zou az Egodrift képviseletében pár nappal ezelőtt állapodtak meg a Global 3D folyamán a hollandiai Venloban.

The company is listing Egodrift products on their webshop now, and the first Egodrift motors - including the Tengu helicopter motors as well - is on its way. Dennis Beilby from Soxos Australia, Vincent Offenbeck and Yutao Zou from Egodrift made the agreement recently during the Global 3D event in Venlo, Holland.

Ahogy azt Mr. Beilby kifejtette: lenyűgözte a termékek minősége és a cég hatalmas sikere, ezért döntött úgy, hogy a növekvő Egodrift viszonteladók csoportjához csatlakozik. A bejelentés a Soxos Australia's webweboldalán is megtalálható.