rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. július 16.

Full Pitch Fun Fly
Hihetetlen siker az első évben

Ez az első év, amikor a White Horse Fun Fly történetét követően a Full Pitch Fun Fly megrendezésre került. Rob Bingham és a csapata hihetetlen sikert ért el az elsővel.

Full Pitch Fun Fly
Fényképek: Alan Robinson

Mint az ismeretes, a White Horse Fun Fly területéből építkezési terület lett, így nem volt semmi esély arra, hogy ott a híres White Horse Fun Fly ismét megrendezésre kerülhessen. Ezért Rob Bingham úgy döntött, hogy új területet keres a közelben, és ezért lett az új rendezvénynek új neve is. Valami újat elkezdeni mindig kockázatos, de ez az rendezvény nagyon jól sikerült.

Valószínűleg nem túlzás kijelenteni azt, az első Full Pitch Fun Fly még jobb lett. A pilóták és a résztvevők száma hihetetlen, különösen figyelembe véve azt a tényt, hogy ez "csak" egy fun fly. Vasárnap délután amikor összeszámoltuk, hogy hány autó volt ott (beleszámolva a lakóautókat is) - amikor már az emberek egy része távozott - a szám nyolcvan felett volt. Három felszállóhely és hatalmas pálya került kialakításra, és még az időjárás is velünk volt.

A szponzorok száma szintén szépnek mondható. Köszönhetően a Midland Helicopters, Coolice, AT Models, Hely-shop, Hobby Hangar, Mikado Model Helicopters, 360RC Technologies, SupraX, Optifuel/Optipower, Synergy R/C Helicopters, Soxos by Heli-Professional, Scorpion, SAB Heli Division, XLPower, Egodrift and Spin Blades cégeknek, Rob és csapata az egyik legjobb eseményt valósíthatta meg.

A tombola nyereményei igencsak változatosak voltak, benne volt egy Soxos Strike 7 helikopter kit, egy XLPower Protos 380 kit, egy SAB Goblin 380 kit, rengeteg lapát, üzemanyag, kuponok, baseball sapkák, Egodrift motorok és még sok minden más is.

Rég nem látott emberek tűntek fel, és szinte az összes ismert brit pilóta eljött, hogy repüljön egyet. A négy napos hétvégének mindenki naptárjában ott kell lennie a következő évben. A repülés ára nem magas, mindössze 10 fontot kell fizetni naponta. Nézőknek a rendezvény ingyenes.

Full Pitch Fun Fly