rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. július 30.

Adam Plumbridge a Hely-shop csapatban
Az OXY képviseletet kapott a csapatban

Adam Plumbridge, azaz OXY HeliAddict a Hely-shop csapat legújabb tagja - kedd reggel jelentették be. Adam leginkább az Oxy helikopterek iránti megszállottságáról ismert.

Adam Plumbridge a Hely-shop csapatban

Meglepő, de Adam nem repül régen. 2018 januárjában csatlakozott a hobbihoz, azután igen nagyszerű fejlődést mutatott be - mintegy év leforgása alatt. De az általa összegyűjtött tapasztalat és tudás - ilyen rövid idő alatt is - felér sok-sok évnyi tapasztalattal, különösen az Oxy helikopterek terén, mivel az összes elérhető Oxy modellel rendelkezik és még a rejtett részleteket is tudja róluk. Adam az Oxy helikopterek valódi evangelistája.

A tudása a Hely-shop csapatot fogja segíteni a jövőben, hogy a csapat még szélesebb modellválasztékot tudjon lefedni. Az általa bemutatott eredmények pedig mindenkit ösztönözhetnek, hogy megfelelő elszántsággal mennyi mindent lehet elérni akár ilyen rövid idő alatt is.

Adam még a mi munkánkat is segíti, legutóbb az Oxy 5 összeépítési beszámolója jelent meg az angol nyelvű oldalunkon (fordítása folyamatban).