rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. augusztus 5.

Kint van az AccuRC 2.0.9 Beta
Új helyszínek és új modell

Az AccuRC 2.0.9 béta verzióban elérhető lett. Az új verzióban benne van egy pár nagyon várt kiegészítés és több javítás, változás is. Ebben a bétában az előző tesztverzió minden módosítása benne van, mivel azokat megörökölte a korábbi alfa kiadásból,

Kint van az AccuRC 2.0.9 Beta

Két nagyon fontos helyszín

  • A Global 3D helyszíne a hollandiai Venlo mellett.
  • Az IRCHA 2019 helyszíne az Egyesült Államokban

Az új modell

  • Mikado GLOGO 690 SX

Egyéb változások

Számos változtatás történt, mint a bővített fényvisszaverődés, a módosított áttetszések, az új élsimítások bizonyos lapátokon, mint AZ700, Cyclone, MSC Rapid, SAB Thunderbolt, VTX, Zeal. A horizont szintén javítva lett a Lee Runway és a Airfield Hangar esetében, hogy életszerűbbnek érződjön. Az árnyékszámítás is javítva lett a közepes számítási teljesítménynél, nem lesznek többé hiányzó árnyékok. 

Végezetül több objektum is bekerült az ütközésszámításba egyes helyszíneknél, mint 3D Champs, Airfield Hangar, Lee Runway, MF Emskirchen, MFC Niederrhein. 

Érdekes változtatás, hogy  kapcsolók kijelzője most már nem látható állandóan, 3 másodperc után eltáni, és úgy is marad, amíg valami meg nem változik rajta. De vannak más apróbb módosítások is.

Amikor a tesztelési időszak sikeresen lezárult, ezek a változtatások bekerülnek a kereskedelmi verzióba is, a felhasználóknak semmit nem kell majd tenniük, hiszen a Steam magától fogja az AccuRC-t frissíteni.

Kint van az AccuRC 2.0.9 Beta