rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. augusztus 9.

Marius Gehle távozik a heli szponzorától
Egy két éves időszakot követett a bejelentés

Marius Gehle bejelentette, hogy úgy döntött, hogy egy két éves időszakot követően elhagyja az XLPowert. A bejelentés alapvetően szép, egyik fél részéről sem érezhető harag.

Marius Gehle távozik a heli szponzorától

Számos módja van annak, hogy elhagyjon valaki egy csapatot. Marius egy szép módot választott, és méltatta az elmúlt időszak együttműködését, valamint kösznetet mondott Cindy Wongnak és Ra Kabunnak. Marius rengeteg eredményt ért el az XLPowernek, nagyon emlékezetes műsorokat repült az elmúlt időszakban.

Megkérdeztük Mariust, hogy mi van a döntése hátterében, de úgy tájékoztatott, hogy hamarosan lesz még egy bejelentése valami nagyon izgalmasról, viszont ennek még nem jött el az ideje. Először rendesen le akarja zárni az együttműködést az XLPowerrel, aztán kezdődhet az új utazás

In his announcement he also appreciated the great team of XLPower and the guys. A bejelentésében az XLPower csapatát és a srácokat szintén méltatta.

Bár az XLPowert most elhagyja, Marius megmarad a heli team manager szerepében az Egodriftnél, úgy látszik nem érdekes, hogy melyik márka lesz a következő, a motor Egodrift marad. És a bejelentés Marius szabályzó szponzorát, a Kontronikot sem említette.

Marius legutóbb a harmadik helyet szerezte meg a Global 3D-n Expert kategóriában az XLPOwerrel, a Kontronikkal és az Egodrifttel együtt. És ezért tudott megszerezni három helyet is a Global 3D-m az első hatbóv, és így vált a Egodriftből  a rendezvény legsikeresebb cége a berdenyen.the competition.

More to come, stay tuned.