rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. augusztus 30.

SAB Goblin Kraken Sárga-Kék színsémában
Nem csak a színeiben különbözik

Az első néhány Kraken ebben a színsémában már repül a világszerte. És a legszerencsésebbek már élőben is láthatták. De mi a különbség e között és a "régi" narancssárga között?

SAB Goblin Kraken Sárga-Kék színsémában
SAB Goblin Kraken / Kattintásra még több kép jön...

Nyilvánvalóan nem csak a színek, ahogy azt sokan gondolhatják. Az új színséma takar más változtatásokat is. Így az új kabin struktúra (beleértve az oldallapokat és a faroktartót) könnyebb, és ez érzékelhetővé válik, amikor az ember mindkét változatot kézben tartja. De a könnyebb nem jelent gyengébbet. Ahogy az SAB azt ígérte, a törésállóság ugyanaz mindkét esetben.

A színváltozatok mellett elérhető pár extra módosító alkatrész is, amik a helikoptert még könnyebbé tehetik. Az összes módosító alkatrész együttes használata a helikoptert 200 grammal könnyebbé teszi, mint az eredeti, narancssárga változat. Ezek az új titán tengelyek és az új lapátbefogó karok.

De már a burkolatok cseréje is jelentős tömegkülönbséget ad. És a pilóta egyéni igényeinek és a repült környezet függvényében a sárga-kék verzió alkalmanként jobban látható lehet.

SAB Goblin Kraken Sárga-Kék színsémában