rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. október 1.

Az Oxy néhány frissítést mutatott be
Színezett farokcső és pár egyéb frissítés vált elérhetővé

Az Oxy Helicopters bemutatta az új színezett farokcsövet az összes Oxy modellhez - pár korláttal. Pár egyéb frissítést is bejelentettek, mint az extra motortengely támogatást a z Oxy 5 Meg kiadáshoz.

Az Oxy néhány frissítést mutatott be

A lynx Heli Innovation folyamatosan adja hozzá az Oxy terméklistához a frissítéseket - valószínűleg még több is lesz - viszont a leglátványosabb frissítés ebben a csomagban az új színes farokcső sorozat. Az összes frissítésről az OXY Heli Addict számolt be.

Ezek az új termékek mind elérhetők és rendelhetők a weboldalukon, viszont nem mindegyik van készleten a webshop raktárkészlete szerint.

A frissített farokcső mindegyik Oxy helikopter mérethez elérhető, viszont van néhány korlátozás. Például: az Oxy 2 esetén kizárólag a nyújtott farokcső cserélhető le az új változattal, bár az a farokcső is opcionális frissítés. Normál farokcső esetén a szíjat szintén le kell cserélni, de az szintén elérhető a weboldalon.

Viszont az új, látványos dizájnnak van szép árcédulája is. Ezek az új farokcsövek néha majdnem kétszer annyiba kerülnek, mint az eredeti változatok, de mind sokkal drágább.