rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. október 9.

AccuRC: Két új modell érkezett
A soXos Strike 7 és a Synergy 696 az alfa változatban

Két nagyon várt modell került bele az AccuRC-be, amelyek a 2.0.10-es alfa ágban már elérhetők. A soXos Strike 7 és a Synergy 696 hamarosan elérhető lesz a következő végleges kiadásban is.

AccuRC: Két új modell érkezett

AccuRC has got two eagerly anticipated models just now: the soXos Strike 7 and the Synergy 696 - among other changes and fixes. The models are available in the alpha release now, but they will be included into the production version as well very soon.

Az AccuRC most kapott két várva várt modellt: a soXos Strike 7-t és a Synergy 696-t -  más változtatások és javítások mellett. A modellek az alfa (teszt szoftver ág) kiadásban már elérhetők, de a nagyon közeli jövőben a termékváltozatba is bekerülnek.

Mindkét modellt futólag leteszteltük, és nagyon agilis és jó képességű modellek lettek a szimulátorban. Az AccuRC hosszan dolgozott ezeken a modelleken, de a végeredmény megmagyarázza a hosszú várakozási időt.

A Synergy 696 idén júliusban került kiadásra, így a modell újnak számít a piacon még a valódi életben is. A 700-as méretű elektromos helikopter nagyon ígéretesnek tűnik az AccuRC-ben, bár nincsenek vele tapasztalataink a valódi életben.

A soXos Strike 7-t két hónappal korábban, májusban adták ki, viszont először a modellt a Rotor Live 2019-en már bemutatták. Később a modell több pilóta kezében, különböző eseményeken látható volt, így például a Helifest UK-n, a Heli Challenge-en és a 3D Furtivos-on. A helikopter nagyon érdekes mechanikai megoldásokat használ, ez teszi nagyon érdekessé a soXos Strike 7-t.

Hamarosan mindkét modellt élvezhetik a végfelhasználók az AccuRC-ben, de az alfa felhasználók már tesztelhetik őket.

AccuRC: Két új modell érkezett