rchelicopterhub.com / rchelicopter.hu
2019. október 16.

Nagy Krisztián az Egodrift csapat tagja lesz
Magyarországról ő csatlakozik elsőnek a csapathoz

Nagy Krisztián az Egodrift csapat tagja lesz - számolt be róla a Facebookon. Krisztián nem olyan ismert külföldön, de a tudása elismerésre került a hong-kongi cég részéről azáltal, hogy egy lehetőséget adtak Krisztiánnak a bizonyításra.

Nagy Krisztián az Egodrift csapat tagja lesz

Krisztián egy nagyszerű és kivételes lehetőséget kapott Vincent Offenbecktől és Yutao Zoutól, hogy az Egodrift csapat tagja lehessen, az Egodrift család tagjává válhasson. Ezzel a lépéssel Krisztián olyan pilótákkal fog együtt repülni mint Kenny Ko, Kan Poonnoi, Marius Gehle, Hamish Scott, Ludovic Abrignani, Thanawin Kiatgungwalgri, Daniel Schreier, Jason Lin, Carl-Henning Siebert. És ez egyben jól mutatja, hogy az Egodrift hogyan ismeri el az embereket, mivel Krisztiánnak nincs egyetlen nagy verseny eredménye sem eddig, csak helyi kis versenyeken indult korábban-

Ahogy Krisztián kifejtette a Facebook oldalán:

Örömmel jelentem be, hogy mától az Egodrift-Egofamily csapatot-családot erősíthetem. Sok-sok köszönettel tartozom mindezért Vincent Offenbecknek és Yutao Zounak. Egyrészt, hogy bizalmat szavaztak nekem, másrészt, hogy döntésükkel már én is egy kiváló csapat, egy különleges család tagja lehetek. Szeretném kellő nyomatékkal hangsúlyozni: az Egodrift nem csupán egy jól kitalált márkanév, hanem egy összetartó csapat, ahol a csapattagok
• irányultsága,
• érdekei,
• célkitűzései,
• hozzáállása
azonos, azaz egy nagy család is!
Számos tesztrepülést követően az Egodrift Tengu 4530HS 510kV motor típusra esett a választásom. Ilyen motorokkal fogom reptetni a 700-as osztályú helikoptereimet! Miért? Mert az Egodrift motorok ereje, dinamikussága – a hasonló kategóriájú, általam jól ismert motorokhoz képest – kimagasló, és mindehhez kiváló hatásfok is párosul. A motor „üzemi” hőmérséklete meg egyenesen bámulatos. Kemény 3D repülések, vagyis óriási terhelések után is azt tapasztaltam, hogy nem kellett hűteni, nem kellett arra várni, hogy lehűljön, azonnal repülni és repülni lehetett vele… Kell-e ennél több egy elhivatott RC helikopter pilótának?

Krisztián már tesztelte az Egodrift motorokat, de ez az elismerés meglepetésszerű annak tekintetében, hogy a nagy cégek csak a nagy eredményeket elért embereket szeretik elismerni. Igaz, az Egodrift esetében nem az első alkalom, hogy egy kevésbé ismert embert neveznek a csapatukba.